woensdag 29 januari 2020

Zwembad chloortabletten

Nergens meer keuze, nergens goedkoper! In ons assortiment vindt u verschillende vormen van waterbehandeling. Chloortabletten voor zwembad én jaccuzzi shop je eenvoudig op beslist.


Bovendien hebben we zowel chloortabletten voor zwembaden als voor de jacuzzi of spa. Met chloor in je zwembad houd je het water schoon en helder.

Het doodt algen en neutraliseert oliën, bacteriën en vetten. Je gebruikt chloortabletten voor de normale toepassing - om het chloorniveau op peil te houden. Deze chloortabletten lossen zeer langzaam op en zorgen voor het continue desinfecteren van uw zwembadwater. Deze chlooroplossing is te gebruiken voor zowel hard (veel kalk) als zacht (weinig kalk)water.


Uw zwembad vullen met water. Werp een zwembad chloortablet nooit zomaar in uw zwembad maar gebruik een chloordrijver. Grotere chloortabletten van 1gram zijn geschikt voor grotere buitenbaden.


Optimaliseer de Chloor - en PH waarde van uw zwembad.

Op Intex Zwembadgigant vindt u alle informatie over het toevoegen van Chloor en PH aan uw zwembad. De zwembad chloortabletten van Oxidan zijn langzaam oplossende, stabiele en kalkvrije chloortabletten. Aan de hand van deze chloortabletten kan je het zwembad ontsmetten en vrij maken van algen en bacteriën.


Onzuiverheden in het water worden dankzij deze goedkope chloortabletten vermeden. Interline chloortabletten voor onderhoud van grote zwembaden. Het houdt algen en bacteriën uit het zwembad. Chloor wordt gebruikt voor de continu dosering van uw zwembadwater.


Deze Aqua Easy chloortabletten worden in de skimmer of chloordrijver geplaatst. Het is belangrijk dat het zwembad schoon blijft. Kom eens langs bij een van onze winkels waar we zwembaden , zwembad accessoires en onderhoudsspullen voor zwembaden in het assortiment hebben.


Onze medewerkers kunnen je helpen de juiste zwembad stofzuiger of pH-meter te vinden voor jouw zwembad onderhoud en geven je alle adviezen die je nodig hebt. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Gooi een chloortablet nooit los in het zwembad , maar doe dit altijd door middel van een chloordrijver of een skimmermandje.


Tot slot is het van groot belang om te allen tijde de gebruiksaanwijzing op de verpakking van het product te lezen alvorens u de chloortabletten of het chloorpoeder toedient. De verschillen in chloortabletten kunt u hieronder.

Het zwembad proper houden is niet zo moeilijk. Er moet steeds voldoende ontsmettingsmiddel (chloor of peroxyde) in het water zitten. Chloor ontbindt sneller wanneer de pH lager is dan 2. Het is dus belangrijk dat de pH-waarde à bedraagt. Controleer minstens wekelijks de pH van het zwembad met de testkit of een poollab. Zwembad chloor is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, soorten en dosering.


Iedereen wilt graag een schoon en helder zwembad waaraan weinig onderhoud gepleegd hoeft te worden. Voeg toe aan vergelijking. De juiste waterkwaliteit is daarom een erg belangrijke factor.


Deze kan op peil gehouden worden met zwembad chloortabletten. Kleine chloortabletten van gram voor kleinere zwembaden. U moet de tabletten om de 5-dagen vervangen.


U kunt de kleine chloortabletten ook in een automatische dispenser doen. Klik onderaan de pagina voor het volledige doseerschema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.