dinsdag 28 januari 2020

Spa opblaasbaar

Ruime Intex Spa die plaats biedt aan tot max personen. Vergelijk verhuurbedrijven. Dit is namelijk het merk Intex.


Intex staat al jaren bekend om hun kwalitatief zeer hoge producten dat voor een aantrekkelijke prijs te koop is. Een spa zorgt voor ontspanning van spieren en geest. Relaxen in heerlijk warm water, omringd door duizenden therapeutische warme bubbels of krachtige massagestralen.

De Intex PureSpa opblaasbare spa ’s zijn een combinatie van ultiem comfort met optimaal gebruiksgemak. Je kunt de spa opzetten en opbergen waar en wanneer je maar wilt. Zo ook onze opblaasbare spa. Ook is er bij ons de ruimte om uw spa te testen. Zo weet u zeker dat u een verstandige aankoop doet.


Met personen kunt u echt genieten van de wellness bubbels die de 1jets (!) produceren. En gezien deze Rspa opblaasbaar is, kan je het bubbelbad eenvoudig leeg laten lopen en binnen minuten ergens anders weer opzetten. Fluisterstil ontwerp om een rustgevende spa -behandeling te maken - 1. Ongeveer 6liter water capaciteit (1liter) - PTC keramisch verwarmingselement technologie.

Verwarmt tot ° C Goedkoopste vierkante opblaasbare hot tub Perfect voor heerlijke uren in uw tuin met uw gezin! Intex opblaasbaar bubbelbad of Bestway bubbelbad. Bekijk hier alle voordelen van een opblaasbare spa. Daarnaast heeft Intex een perfecte klantenservice in Roosendaal met een eigen technische dienst. De bubbelbaden van opblaasbare-bubbelbaden.


Het merk Intex is het meest gebruikte en meest verkochte opblaasbaar bubbelbad in heel europa. Binnen een mum van tijd opgeblazen en zo weer in de schuur voor de winterperiode. In slechts minuten is uw nieuwe opblaasbare bubbelbad klaar om betreden te worden en kun je genieten van de ontspannende massagejets.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Comfortabel opblaasbaar bubbelbad Lay Z Spa MIami met (!) air-jets. Eenvoudige installatie met krachtige bijgeleverde motor. De temperatuur van de Lay Z Spa is instelbaar op het digitale controlepaneel tot maximaal graden. De Lay Z Spa Miami is mooi zwart van buiten en heeft een mozaïek print liner aan de binnenkant.


Zo goed als nieuw Ophalen. Waarom een opblaasbare spa ? Een jacuzzi is de ideale manier om heerlijk te ontspannen. Voor vele mensen is het plaatsverlies dat ermee gepaard gaat echter een minpunt.


Met een opblaasbaar bubbelbad is dat probleem voorgoed de baan.

Je kan hem opzetten en opbergen waar (zowel binnen als buiten) en wanneer je maar wil. Een Intex spa is een opblaasbare jacuzzi met alle voordelen van de bekende jacuzzi. Heerlijk een romantische avond met z’n tweeën? Of met vrienden gezellig ontspannen in de achtertuin? Gemaakt van duurzame Fiber-tech technologie zorgt ervoor dat u met een Intex spa geniet van de ultieme spa beleving.


Lekker genieten en relaxen met familie of vrienden! Niets is beter dan heerlijk ontspannen omringd door duizenden bubbels na bijvoorbeeld een lange dag werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.