dinsdag 14 januari 2020

Prefab zwembad

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Prefab zwembaden zijn zwembaden uit één stuk.


Ze worden in standaard maten gelever maar ook als maatwerk zwembaden. Alle algemene informatie over prefab zwembaden leest u op onze website.

Als het gaat om prefab zwembaden zijn er twee merken die de beste kwaliteit leveren: Pomaz Pools en Polyfaser. Onze prefab betonbouw zwembaden worden het meeste verkocht. Wij vertalen de ware betekenis van wellness in onze innovatieve aanpak en kwalitatieve materialen. De prefab zwembaden zijn duurzaam en op maat en kunnen voorzien worden van luxe attributen zoals automatische desinfectie, LED-verlichting en domotica voor statusupdates op uw telefoon.


Zoekt u een superstrak zwembad wat in korte tijd gerealiseerd is? Een prefab betonzwembad heeft de korte bouwtijd als belangrijk voordeel. Alle wanden worden van tevoren gestort, in de afmeting die u wenst.


Wij graven het bad uit en plaatsen de kant en klare wanden en storten de zwembadbodem daartussen.

Overweegt u een prefab zwembad ? Deze polyester zwembaden met keramische laag zijn van Europese top kwaliteit, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw investering. Polyester is extreem duurzaam en heeft een normale levensduur van een jaar in combinatie met een keramische laag is dit zwembad ook extra goed beschermd. Je bent voorbij de plastic tobbe en het opblaaszwembad. Dat was leuk vroeger, maar nu denk je er bijvoorbeeld over om een echt zwembad in je tuin te plaatsen. Dan is een prefab zwembad eigenlijk de ideale keuze.


Combineer de voordelen van een modern prefab zwembad op maat met een individuele vormgeving. Geef uw zwembad de uitstraling die u wenst. Maak een keuze uit verschillende kleuren mozaïek, soorten verlichting en de nieuwste techniek.


Mogelijkheden prefab zwembaden. Bij Amarque kunt u kiezen uit diverse prefab zwembaden. Kiest u voor een prefab polyester zwembad of toch een kunststof zwembad ? Per bad geldt dat er verschillende kenmerken en voordelen zijn.


Wij zetten deze graag voor u op een rij, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken. Dit komt onder andere door de lage kosten die de aanleg van het zwembad met zich meebrengt. Koop uw prefab zwembad online, of maak een afspraak in onze showroom voor een persoonlijk adviesgesprek.


Heerlijk ontspannen in je eigen zwembad dit klinkt toch een beetje als een droom.

Zwembadplein adviseert u graag! Toch kan zo’n droom heel eenvoudig werkelijkheid worden. Je droom zwembad kan helemaal naar wens gebouwd worden op basis van prefab. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Dus minimale overlast in uw tuin. Deze segmenten zijn m breed en m hoog en kunnen in een raster van m lengte en breedte in alle maten geleverd worden. Deze baden bestaan uit een verzinkt stalen of kunststof frame, waarin een prefab PVC foliebekleding hangt.


Ze zijn leverbaar in de kleur blauw en Antraciet en vele modellen zijn meestal rond of ovaal. Dat heeft als voordeel dat de ronde vormen de water- en gronddruk beter verdelen. Een luxe zwembad met een korte bouwtijd. KERAMISCHE PREFAB ZWEMBADEN. Een combinatie van luxe met functionaliteit!


Het luxueuze gamma van Mon de Pra. Elegante vormen, met zeer functionele ontwerpen, tot in het kleinste detail uitgewerkt voor uw momenten van ontspanning. Het betreft hier een complete set voor een skimmer.


Inbouw zwembaden zijn van hoge kwaliteit en dat garanderen we ook! Al onze inbouw zwembaden hebben een zeer lange garantie termijn. Met de juiste instructies en de juiste accessoires kan je zelfs in Nederland zeker tot maanden gebruik maken van het inbouwzwembad in je eigen tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.