dinsdag 28 januari 2020

Steiger aanbieding

Direct en in heel Nederland Leverbaar. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Specialistisch advies nodig? In onze webshop vindt u het grootste assortiment steigers, steigeronderdelen en materiaal van Nederland. Wanneer u interesse heeft in een aanbieding van een gebruikte steiger , dan dient u deze bij ons af te halen.


Zo kunt u precies zien hoe de rolsteiger eruit ziet.

De overige aanbiedingen van de nieuwe steigers bezorgen wij wel bij u thuis. Naast rolsteigers hebben we ook ladders en trappen in de aanbieding. TÜV gecertificeerd en altijd jaar garantie.


Steiger kopen vanaf €20- bij Steigerverkoop. De steigers zijn zowel voor professioneel en particulier gebruik. Daarnaast kunt u ook alle steigeronderdelen terugvinden en andere losse materialen die u nodig heeft voor uw klus. Kamersteigers, rolsteigers en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Andere steigers die zwaar en intensief te gebruiken zijn, zijn de rolsteigers uit de RS TOWER 5-serie.

De beste kwaliteit steigers vind je bij Altrex. Of ga voor een steiger uit de RS TOWER 4-serie, geschikt voor iedere klus. Liever jouw eigen steiger samenstellen?


Neem dan een kijkje op onze steigerconfigurator. Dit neemt niet weg dat we doorlopend onze best doen om voor u een interessante rolsteiger aanbieding te selecteren. Vind jouw ideale steiger direct. Deze steiger aanbiedingen vindt u op deze pagina. Onze steiger aanbiedingen zijn tijdelijk en van korte duur.


ACTIE complete steiger incl voorloopleuning. Daarom wijzen we je graag op de lopende actie met steigers, ladders en trappen van het merk Alumexx! Zoek naar asc rolsteigers. Rolsteigers van alle merken op beslist.


Nadat u een eerste keuze heeft gemaakt, kunt u de steiger in de volgende stappen verder naar wens samenstellen. Of aanvullende accessoires en onderdelen kiezen om nog meer gemak te ondervinden van uw steiger. Bij ons kunt u terecht voor een gebruikte of tweedehands rolsteiger.


De gebruikte steigers die bij ons te koop zijn, zijn nog van uitstekende kwaliteit. We kijken de steigers helemaal na, voeren indien nodig reparaties uit en keuren ze naderhand.

Zo bent u verzekerd van een veilige gebruikte steiger die nog jaren mee kan. Kies voor brede of smalle steigers met diverse werkhoogtes. Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken. Doordat deze steigers gemaakt zijn van glansbuis, geven ze minder af aan de handen en zijn ze erg gewild onder de schilders en behangers (zie filmpje). Een aluminium steiger kopen in de webshop kan natuurlijk ook voor dezelfde scherpe prijs.


Uw rolsteiger wordt geleverd met jaar garantie op alle lasverbindingen en (N)EN certificaat op naam. Uiteraard kunt u bij ons ook uw rolsteiger laten keuren en eventueel laten repareren. Heeft u vragen over een van onze kamersteigers of heeft u hulp nodig bij het vinden van de ideale steiger ? Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van een kamersteiger die aansluit bij uw wensen en project.


U kunt de steiger ook zelf afhalen bij onze fabriek in Etten-Leur of Krommenie of onze winkel in Baarn. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Het voordeel van een steiger is dat deze opgedeeld in verschillende elementen.


Door het uitbouwen van je steiger kan je een gemakkelijk de juiste hoogte bereiken zonder gevaarlijke stunts.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.