maandag 27 januari 2020

Subtropisch zwembad den bosch

Bosch Accuschroevendraaier IXO V V Ah voor €39. Duitse kwaliteit, maand retourrecht en Geld terug garantie. Het golfslagbad en het zwembad achter de rotsen, en de glijbanen zijn open.


Beleef een compleet dagje uit in subtropisch zwemparadijs AquaFun! De bandenglijbaan, en het gedeelte waarbij je onder de rotsen door zwemt zijn helaas gesloten door groot onderhoud. Klik hier voor meer informatie. Glij van de glijbanen en beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan! Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in ‘s-Hertogenbosch.


Subtropisch zwembad overzicht. Wie vindt nou niet leuk om op een vrije dag heerlijk naar een zwemparadijs te gaan. Nederland telt zo’n subtropische zwembaden. Het zwembad is onderdeel van Sportiom waar je ook kunt schaatsen, fitnessen en. De jeugd is dol op glijbanen, hoe sneller naar beneden hoe beter!


Er zijn in de provincie Noord-Brabant veel zwembaden met glijbanen, zowel binnenbaden als buitenbaden. Een voorbeeld van een binnenbad met glijbanen is het Sportiom in Den Bosch , dit zwembad heeft een wildwaterbaan voor kinderen en verschillende glijbanen voor jong en oud. Service en kwaliteit voorop! Naast de vele andere bezienswaardigheden, waar we je eerder al over vertelden, heeft Den Bosch ook een groot sportcomplex met onder andere een schaatsbaan en natuurlijk een groot subtropisch zwemparadijs!


In het zwembad van het Sportiom kunnen je kids zich makkelijk een hele dag uitleven. Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwater rivier of trotseer de golven in het golfslagbad. Bekijk ons uitgebreide Bosch assortiment. Specialistisch advies nodig?


Kies uit 1producten vanaf € 150. De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad. Zo is er een overdekt subtropisch zwembad met waterglijbaan en jetstream.


Vakantiepark Dierenbos nabij Den Bosch incl. Combibad Kwekkelstijn te Rosmalen is DE sociaalmaatschappelijke zwemaccommodatie van Rosmalen, s’-Hertogenbosch en omgeving, U bent hier op de juiste plaats voor. Geniet van een actief en recreatief dagje weg in Den Bosch ! Sportiom is een sportcentrum waar van alles te beleven is: zwemmen, schaatsen, squashen en fitnessen.


Duik in het golfslagba geniet van de wildwaterrivier en probeer allerlei leuke glijbanen uit. De schaatsbaan IceFun Sportiom is een leuke variant op de andere aanwezige schaatsbanen. Aquafun Sportiom Den Bosch is een paradijs.


Een heerlijk subtropisch zwemparadijs met glijbanen, een wildwaterrivier, golfslagbad en vernieuwde glijbanen waardoor het lijkt dat je veel sneller gaat dan dat je daadwerkelijk gaat. Sportiom is HET sportcomplex van Den Bosch en in dat complex ligt een complate bay: Paradise bay. Dit is een groot recreatiebad met verschillende glijbanen, grotten en golfslagbad. In deze video laat ik jullie alle hoekjes zien van dit zwembad ! Activiteiten voor (bijna) elke dag in Den Bosch.


Aan de voet van een vulkaanhelling kun je hier heerlijk genieten. Er zijn diverse attracties zoals twee supersnelle glijbanen, een verwarmd buitenzwembad met daaromheen een ligweide. Het grotten-thema van zwembad AquaFun wordt vervangen voor een nieuw thema. Tot die tijd zijn de grotten gesloten. Ook de bandenglijbaan is afgesloten.


Hierdoor is AquaFun momenteel geopend tegen een verlaagde entreeprijs van € 75. Vergelijk Boekhouders Den Bosch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.