vrijdag 22 juni 2018

Douglas loungeset

Douglas loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online!


Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Wij verheugen ons erop, dat steeds meer van onze afnemers ontdekken hoe bijzonder mooi deze houtsoort is.


Deze houtsoort komt volledig tot zijn recht in meubelen, zeker voor in de tuin. Nu gratis verzending en montage bij een bestelling van tuinmeubelen boven de € 90-Modellen met stoelen of banken. Als je je tuin mooi wilt inrichten, dan is een douglas loungeset een zeer milieuvriendelijke beslissing. Wij hebben hier voor jou alvast een paar mooie ideeën bij elkaar gezocht.


Douglas hout heeft een fijne tot matig grove nerf. Een loungeset van douglas hout is stoer. Bij een douglas loungeset worden er balkjes gebruikt in plaats van planken. Wij bieden enkele loungebanken aan voor verschillende prijzen, zodat u een bank kunt uitkiezen die aansluit bij het budget dat u voor ogen heeft.


Deze complete loungeset bestaat uit een loungebank, twee stoelen en een hocker. De achterkant van deze loungeset is open waardoor hij minder zwaar wordt en makkelijker verplaatsbaar in de tuin is. Hierdoor is het niet nodig om twee maal per jaar een hele middag te spenderen aan het opzetten en opruimen van uw hoekbank.


Douglas loungeset

Een naaldboomsoort uit Noord-West Europa. Onbehandeld heeft Douglashout een levensduur tussen de en. Deze set is uitgevoerd in douglas hout wat de levensduur ten goed komt. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kies uit 5producten vanaf € 260. Bekijk meer ideeën over Buitendecoraties.


Mooie loungeset van douglas hout, kan niet ontbreken als tuinmeubel, of onder de overkapping! Zelf een loungeset maken van douglas hout is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Dit bouwpakket is op maat gezaagd om zelf een loungeset van douglashout te maken. Wordt geleverd inclusief bouwtekening en zelfborende. Loungeset douglas hout bouwpakket.


Koop dan nu de douglas loungeset four bij twinckels! Inclusief twee stoelen, bank, hocker en kussens. De Tenso loungebank wordt op bestelling op maat gemaakt van hardhout of Douglas. De kussens zijn leverbaar in verschillende kleuren en dessins. De douglas houten balken van onze loungebanken kunnen zowel onbehandeld als behandeld op de loungebank worden geplaatst.


Voor het behandelen met Induline rekenen wij een meerprijs. Onze tuin loungebanken kun je aanvullen met de bijpassende hockers. Zo krijg je een unieke loungeset , geheel naar uw eigen wens. Dat een goede loungeset niet duur hoeft te zijn bewijzen we bij Heuts al jarenlang. Kijk eens naar ons uitgebreid assortiment en vind de perfecte goedkope loungeset.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.