vrijdag 8 juni 2018

Oostelijke zwembad

Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad.


Blijf op de hoogte van alles wat er zich in onze accommodatie afspeelt. Download de gratis ZwemApp via onderstaande iconen!

Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. De gegevens die je hebt opgegeven zijn bij ons veilig. De laatste maand van het jaar brengt fijne, mooie en gezellige dagen met zich mee én voor velen de kerstvakantie!


Hierdoor hebben wij beide weken van de vakantie een. Digitaal inschrijven Vanaf het moment dat je kind jaar wordt, kun je jouw kind inschrijven voor zwemles. Je kind komt dan op een wachtlijst.

Je kunt hier je lesscores bekijken die tijdens het leszwemmen zijn behaald. Ook kun je je inschrijven op wachtlijsten voor leszwemmen en abonnementen verlengen. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Het is een overzichtelijk bad met genoeg uitdaging voor de jonge jeugd. Zwembad Duikerdel is een gezellig gezinsbad.


Reviews Vandaag geweest eerste indruk een heel mooi. Dit bedrijf is dagen per week geopend. De oorspronkelijke ingangspartij (met hal en kantoorruimte) is tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest. Sportcentrum de Wilgenring omvat een uitgebreid zwembad , sporthal en squashbanen.


Het zwembad heeft een recreatief karakter met tal van zwemactiviteiten. Van banenzwemmen tot zwemles, van zwemmen voor aanstaande moeders tot zwemles voor ouder en kind en van Seniorenfit tot diverse Aquasporten. Voor sport en spel kom je naar Duikerdel! Kies het gewenste E-ticket, vul het aantal in en reken af met iDEAL. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Je kunt tickets bekijken en betalen zonder dat je een account aan hoeft aan te maken.

Oorspronkelijk lag het zwembad op het binnenterrein van een gesloten bouwblok van woningen. Als ouder kun je de zwemlessen volgen, mét een kopje koffie én Wifi erbij! Inschrijven kan vanaf jaar. Wacht niet te lang, want er is een wachtlijst.


Er zijn lessen op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag en op zaterdagochtend. Overzicht van zwembaden in Amsterdam en omstreken met links naar informatie over de zwembaden. Het uitgebreide zwembad bestaat uit een kindergedeelte, glijbaan en wedstrijdbad. De Wilgenring is dé sportlocatie voor alle sporters in Schiebroek en Hillegersberg-Noord. Een gezonde leefstijl staat bij ons voorop!


Oostelijk 1) Aan de oostzijde 2) Gelegen in een bepaalde windstreek 3) In het oosten 4) In het oosten gelegen 5) Oost 6) Oostwaarts 7) Tegenover westelijk 8) Ten. Oudste zwembad van de stad. Vorig jaar mocht het zwembad op het randje van Kralingen en het centrum van de stad alweer kaarsjes uitblazen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.