woensdag 6 juni 2018

Zwembad rechthoekig met pomp

Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Met meer dan miljoen maandelijkse bezoekers en 8. Met een rechthoekig zwembad maak je optimaal gebruik van de ruimte in je tuin.


Verder is een rechthoekig zwembad perfect om lekker in te gaan liggen of om baantjes te trekken.

Zo is een rechthoekig opblaas zwembad makkelijk op te zetten en weer op te bergen. Rechthoekige zwembaden zijn er in verschillende soorten en maten. Bovendien passen rechthoekige zwembaden in veel meer tuinen dan ronde zwembaden. De smalle zijde van het zwembad bespaart plaats, terwijl de lange zijde volop ruimte biedt voor zwemplezier.


Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken!


Dit rechthoekige zwembad is in een half uurtje op te zetten en kan daarna gevuld worden met leidingwater.

Een rechthoekig zwembad , met afmetingen 2x 1x cm. Ditprachtige grote en langwerpige zwembad is voorzien van een gegalvaniseerd frame. De uitstekende palen zorgen voor perfecte stevigheid en kwaliteit. Doordat het zwembad rechthoekig is, heeft het uitstekende palen nodig om het zwembad in evenwicht te houden.


De dubbel geisoleerde pomp heeft een ontluchtingsventiel voor alle lucht die in de filterkamer opgesloten zit. Bij alle zwembaden wordt een uitgebreide handleiding meegeleverd die in eenvoudige stappen uitlegt hoe het zwembad opgezet moet worden. Ieder zwembad heeft een uitlaatventiel waarop een tuinslang aangesloten kan worden om het water uit het zwembad te laten. Ook is ieder zwembad voorzien van een aansluiting voor een filterpomp.


Dit loopt uiteraard op bij de opzetzwembaden met frame. Handig dus als u te maken hebt met beperkingen qua ruimte in uw tuin. Bestel ze nu online bij OTTO! De laatste lifestyletrends. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit!


Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Meer tijd over voor geluksmomentjes! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


De rechthoekige zwembaden zijn te verkrijgen in verschillende soorten modellen.

Kies uit een divers aanbod aan verschillende afmetingen, vormen, constructies en kleuren. Voor alle wensen, budgetten en alle soorten tuinen biedt Heuts. De liner is eenvoudig te monteren aan de buizen. Daarna is het een kwestie van vullen. Wanneer water stil staat krijgen bacteriën de kans om zich voort te planten.


Intex rechthoekig zwembad ! Door gebruik te maken van de pomp , in combinatie met zwembad onderhoudsproducten, blijft uw water veilig en kristalhelder. Koop en verkoop intex zwembad rechthoek met pomp eenvoudig op Marktplaats. Prima zwembad , stevig en krachtige pomp. Deze is wel iets lastiger in elkaar te zetten, de stangen moeten in elkaar worden gezet met een kunststof pinnetje waardoor ze niet uit elkaar gaan maar ons vorige zwembad had stalen oogjes die je gemakkelijk op elkaar klikte.


De pomp hoor je wel, maar vind het niet storend. De liner (het folie) is eenvoudig te monteren aan deze buizen. Sterk zwembad met een frame-constructie. Het zwembad staat binnen minuten.


Frame zwembaden zijn de sterkste opzetzwembaden die verkrijgbaar zijn op de markt. Om het zwembad extra stabiel te maken en minder kwetsbaar voor lekkages, wordt een metalen frame rondom het zwembad geplaatst. Het grote voordeel een frame zwembad is dat een lekkage niet voor leegloop van het volledige zwembad zorgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.