maandag 11 juni 2018

Blokhut modern

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd.


De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Kies voor de moderne en designvolle blokhutten van Azalp.

Met jarenlange ervaring hebben wij altijd wel een passende blokhut die helemaal voldoet aan uw wensen. Een modern tuinhuis is vaak op meerdere manieren in te zetten, vaak zien wij dat het overkapte gedeelte van het tuinhuis ingericht wordt als lounge gedeelte. Het ‘binnen’ gedeelte van het tuinhuis doet vaak dienst als berging. Logisch natuurlijk, want in een moderne tuin past geen traditionele blokhut. Garden heeft voor werkelijk elke tuin een geschikte blokhut.


Moderne blokhutten hebben vaak een strakker ontwerp. Qua ruimte zijn ze net zo praktisch als andere blokhutten. Een modern klein tuinhuis zorgt ervoor dat u de belangrijkste spullen en gereedschap kunt opbergen in een vochtvrije omgeving.


Een groter tuinhuis kan dan weer dienen als verlengstuk van uw woning.

Of wilt u in stijl genieten van uw tuin? Dan kan u ook kiezen voor een modern tuinhuis met een overkapping. Waar u uw moderne tuinhuis ook voor wil gebruiken bij ons vindt u wat u zoekt. Wij beschikken over een ruim assortiment moderne tuinhuizen, maar wij leveren ook maatwerk.


Zo kunt u kiezen voor een eenvoudige houten blokhut die als extra opbergruimte dient. U kunt blokhut Ultramodern uitbreiden met een zijluifel. Blokhut Ultramodern 3x 2x 2cm.


Zo krijgt u een tuinhuis met overkapping. Tuindeco prieel Modern middel met plat dak en een dakafmeting van ca. Geleverd met staanders 15x15cm geheel keteldruk geïmpregneerd. Een Houtplaza blokhut met een platdak modern draagt bij aan de sfeer in de tuin.


Een blokhut met een platdak valt op door de strakke uitstraling. Koop voordelig online een moderne blokhut met bijvoorbeeld een plat dak bij Tuindomein. U vindt altijd een blokhut of tuinhuisje dat past bij uw tuin en uw budget. Wilt u toch graag een iets grotere blokhut ? Wij tonen u graag onze ruime selectie blokhutten en tuinhuizen. Onze blokhutten worden gratis bezorgd met supersnelle levering.


Ook voor een chalet of een houten garage zit u bij ons goed.

Kijk gerust rond in onze online blokhutten winkel en bestel met vertrouwen. Scherpe weekaanbiedingen op uw tuinhuis en blokhut Het prettige van de tuinhuisjes en blokhutten van Fonteyn is dat wij altijd scherpe aanbiedingen voeren. De meeste tuinhuizen zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Modern tuinhuis kubus Nieuw in ons programma zijn de moderne design-tuinhuisjes in kubus-stijl met plat dak. Strakke lijnen, aluminium hoeken en geen dakoversteek zorgen voor een eigentijdse sfeer.


Bekijk dan eens onze blokhutten met overkapping voorzien van een zadeldak of een kapschuur dak. Een plat dak ziet er stijlvol en strak uit en past dus perfect in een moderne tuin. Het gebeurt vaak dat een product bijna aan al uw wensen voldoet. Beschrijf uw wensen op basis van deze blokhut en onze blokhutexperts sturen u vrijblijvend een offerte voor een aanpassing of uitbreiding op dit product. Voordat u een blokhut of tuinhuis aanschaft zijn er een aantal zaken waar u op dient te letten.


Past u beoogde tuinhuis bijvoorbeeld wel in uw tuin? En hoe dik moet de wand van uw blokhut eigenlijk zijn? Dit kan best veel zijn om allemaal zelf uit te zoeken, daarom heeft Gadero een handige blog geschreven met tips voor de aankoop van een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.