woensdag 6 juni 2018

Zelf blokhut samenstellen

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Een blokhut naar Wens samenstellen? Bekijk onze mogelijkheden en vraag een offerte aan!


Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd!

Met onze unieke 3D-configurator ontwerpt u uw eigen tuinhuis, blokhut , overkapping, veranda, garage of carport in slechts enkele stappen. Dit biedt een groot voordeel: u kunt uw tuinhuis of overkapping helemaal naar uw persoonlijke wensen ontwerpen. Op de website stel je heel gemakkelijk jouw eigen blokhut samen. Zelf je blokhut samenstellen.


Bepaal zelf de afmetingen van de blokhut en kies bijvoorbeeld het soort dak en het aantal deuren. Tijdens het samenstellen laat een 3D-model je precies zien hoe de blokhut er uiteindelijk uit komt te zien. Om het uw zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we het samenstellen van uw tuinhuis opgedeeld in eenvoudige stappen.

Iedere stap wordt begeleid door een instructie. Deze stapsgewijze instructies kunt u bij iedere stap ook weer eenvoudig oproepen onder het vraagteken. Voor een blokhut op maat verwijzen we naar onze speciale blokhut configurator. Voor een maatwerk houten tuinhuis adviseren we onze blokhut configurator. Hierbij kunt u de vorm van uw berging met eventueel een luifel helemaal zelf bepalen.


Ook waar u ramen en deuren wenst en het type dak bepaalt u zelf : plat, punt of lessenaarsdak. Tevens is eindmontage van alle producten mogelijk. De producten uit ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij de tuinhuisspecialist kunt u zelf uw tuinhuis, blokhut , berging, garage of veranda samenstellen.


Stel uw tuinhuis, blokhut of veranda helemaal naar eigen wens samen met de Lugarde 3D-Configurator en bekijk het resultaat vanuit alle hoeken! Wij hebben huisjes voor je op een rijtje gezet. Wanneer u zelf of een kennis deskundig is in het dakdekken kunt u zonder dakbedekking bestellen. Verlijmd EPDM folie (deze folie komt uit stuk en heeft geen naden. De duurzaamheid van deze dakbedekking is jaar plus) Met onder uitloop.


Deze begint binnen op kan bij een overstek groter dan 15cm direct aan de buitenzijde. Het samenstellen van uw eigen blokhut op maat gaat heel eenvoudig met deze tool. Binnen no-time heeft u uw eigen blokhut ontworpen.

U begint door een sjabloon te kiezen. Dit kan een bestaande blokhut zijn, die u vervolgens naar eigen wens aanpast. Maak de blokhut bijvoorbeeld groter of kleiner, voeg extra ramen en deuren toe of kies een andere.


Als het goed is heb je bij het bouwen van het frame al rekening gehouden met de plaats van de deuren. Je kan de deuren kant en klaar bij de doe het zelf winkel kopen maar je kunt ze ook zelf maken. Let erop dat je de deur niet te groot maakt, zodat de deur niet over de grond schraapt als je hem open wilt doen.


Meer dan 1Blokhut Modellen. Groot assortiment Blokhutten. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bent u opzoek naar een prachtige blokhut die volledig voldoet aan uw wensen maar bent u deze nog niet tegengekomen?


Geen probleem, we bieden u maatwerk zonder meerprijs. Bij Tuinbeurs Nederland stellen we graag samen met u de perfecte blokhut samen, volledig naar uw voorkeuren. Wel is het dan zaak dat je minimaal redelijk handig bent en over een aantal basis doe het zelf vaardigheden beschikt. Op deze site willen we je naast informatie over kant en klare bouwpakketen voor blokhutten en tuinhuisjes ook veel tips geven voor het zelf bouwen van een blokhut of tuinhuis. Meubelen om te werken en wonen.


Voordat je met de opbouw van de blokhut begint, moet het hout tegen weer en wind worden beschermd. Als je een blokhut wilt kun je natuurlijk gemakkelijk een bouwpakket van een blokhut kopen, op die manier heb je binnen de kortste keren een stevige blokhut in je tuin staan. Je hoeft hiervoor geen super klusser te zijn.


En het zal je verbazen, maar een bouwpakket valt vaak goedkoper uit dan het geheel zelf bouwen. Met een houten tuinhuis kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven. In de zomer zet je de deuren lekker open en heb jij alles binnen handbereik om te ontspannen. De Tuinhuisjes zijn bij diverse modellen zelf samenstellen.


Wij zijn de specialist in maatwerk tuinhuizen, garages en priëlen geheel onderhoudsvrij van uitmuntende kwaliteit. Van een tuinhuis wil je natuurlijk zolang. U heeft de keuze uit diverse stijlen en maten blokhutten.


Zo kunt u kiezen voor een blokhut met of zonder veranda, een plat of schuin dak en een rond of vierkant model. Azalp heeft voor elk wat wils op het gebied van blokhutten. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk! Bent u zelf al aan de slag gegaan met het ontwerpen van uw houten bouwwerk en heeft u al wat op papier staan? Dan kunt u dit altijd meenemen als u een bezoek brengt aan onze showroom, of u kunt het via de mail naar ons toesturen.


Wij zullen u dan helpen en maken samen met u een persoonlijke ontwerp voor uw blokhut , tuinhuis, chalet of overkapping. Om een houten chalet zelf te bouwen heeft u een duidelijke montagehandleiding nodig en deze wordt altijd meegeleverd bij een Lugarde blokhut. Uiteraard kunt u de woonblokhut laten bouwen door ons montage-team.


Houten recreatiewoning zelf ontwerpen met de 3d. Wij kunnen hierbij ook de fundering voor u verzorgen d.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.