woensdag 27 juni 2018

Overkapping metaal

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen , gevelpanelen en kunststofplaten. Duur maar enorm stevig: een terrasoverkapping uit metaal.


Een overkapping uit metaal heeft waarschijnlijk de langste levensduur van alle overkappingen. Uiteraard moet je voor een overkapping wel rekening houden dat het metaal 1 bestand moet zijn tegen temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden. Maar het is niet onbelangrijk welke uitstraling een overkapping heeft.

Voor uzelf, en voor uw gasten. Als u een statement wilt maken waar u zélf van geniet, is de stalen overkapping een goede keuze. Uw gevel en tuin krijgen hiermee een royale uitstraling.


Veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping: Metaal Op Maat maakt de overkapping van jouw keuze volgens jouw kleur, stijl en afmetingen. Van pergola tot veranda in staal. De unieke eigenschappen van staal lenen zich in de handen van een ambachtsman perfect voor het creëren van een veranda, pergola, carport, prieel of terrasoverkapping. Koop en verkoop overkapping metaal eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


In onze zeer uitgebreide Webshop kunt u de terrasoverkapping van uw keuze direct online berekenen en desgewenst direct bestellen, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u nog vragen over de producten heeft, of dat u de aangeboden overkapping toch eerst van dichtbij wilt bekijken.

U kunt hier voor een bezoek brengen aan onze uitgebreide showroom. Een metalen tuinhuis kan vele jaren meegaan zonder herstelwerkzaamheden. Het opbouwen van een metalen tuinhuis is ook snel en makkelijk te doen. De wanden worden kant en klaar geleverd.


Daarnaast kan je een metalen tuinhuis in elke gewenste kleur verven. Verhofsté NV houdt zich voor de volle 1 bezig met constructiemaatwerk: de klant bepaalt de vorm, het materiaal en de afmetingen. We bieden totaaloplossingen aan.


Ander voordeel: door de overkapping heeft de vorst iets minder grip op je auto. Dat kan autoruiten krabben schelen. Houten schuur of houten tuinhuis, of metaal ? Of je nu veel spullen kwijt wilt of een leuk theehuis in je tuin wilt: hout is mooi en sfeervol.


Maar we hebben ook overkappingen die bestaan uit aluminium frame met kunststof overdekking. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Jumbo ontwikkelde product wordt door heel Nederland geleverd en geplaatst.


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. Stalen overkappingen en design gaan hand in hand. Meestal weet U zelf wel wat U wilt, daarom maken we een ontwerp wat volledig aansluit bij uw wensen.


Met staal kunnen grote vrije overspaningen worden gerealiseer waardoor hinderlijke staanders tot een minimum kunnen worden beperkt. Daarnaast zijn er verschillende kleuren mogelijk voor uw metalen berging.

Er zijn verschillende benamingen voor een metalen overkapping van je spullen. De pergola is afkomstig vanuit het engelse 'gazebo'. Als dak werden houten of metalen dwarsbalken op de constructie (steunbalken) gelegd met telkens een bepaalde afstand tussen deze dwarsbalken.


Metalen tuinhuis, metalen schuur, metalen berging. Zo konden klimplanten eenvoudig over de volledige pergola heen. Ons Genius model is een innovatieve horizontale overkapping ( van staal en aluminium ) en past zowel bij moderne als klassieke bouwstijlen, dit voor zowel particuliere als voor professionele toepassingen.


Met een veranda of terrasoverkapping kunt u heerlijk genieten van de frisse geuren die de regen met zich meebrengt terwijl u zelf lekker droog zit. Azalp heeft zowel houten als metalen terrasoverkappingen. Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping, bent u bij Tuinmaximaal aan het juiste adres.


Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden. Carports en overkappingen. Samen met onze poorten zijn we jaar geleden gestart met het maken van gebogen en platte carports en (fiets) overkappingen op maat. Ook deze worden sinds een tweetal jaren volledig in aluminium gemaakt.


In onze carports en overkappingen kunnen wanden en poorten geïntegreerd worden, volledig naar uw wens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.