woensdag 13 juni 2018

Groot tuinhuis met veranda

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Geniet van uw nieuwe tuinhuis , snel gebouwd door echte specialisten.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Hoge kwaliteit en gratis geleverd.

U bepaalt zelf wat voor tuinhuis met veranda u kiest. Zit uw ideale tuinhuis met veranda er niet tussen, dan kunt u hem zelfs op maat laten maken door de specialisten van Fonteyn! Je kunt kiezen voor een klein tuinhuisje met een grote veranda of juist net andersom. Met een tuinhuis creëert u een unieke plek om te ontspannen, terwijl de veranda ’s een blikvangende uitbreiding van uw huis vormen.


Met maatwerk heeft u precies wat u wilt Elke tuin is. Wij hebben verschillende grote blokhutten in het assortiment, zowel maatwerk modellen als standaard modellen. Hieronder kunt u het assortiment bekijken.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze grote blokhutten die wij ook vermeld hebben staan in de categorie houten woning en houten chalets. Mogelijkheden van een blokhut met overkapping. Met zoveel keus bestaat de kans dat u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Ook voor een tuinhuis met veranda kunt u bij ons terecht.


Mooi tuinhuis groot met overkapping Een groot tuinhuis met overkapping geeft je extra veel mogelijkheden. Zeker als je tuin toch groot genoeg is, waarom zou je dan niet voor een wat groter tuinhuis kiezen? Je houdt dan nog ruimte genoeg over voor een terras en mooie beplanting. In ons assortiment vindt u de mooiste tuinhuisjes, tuinhuizen met veranda , buitenkamers, veranda ’s, garages en carports etc.


Daarnaast geeft ons portfolio een impressie van reeds geplaatste projecten. Door ons klantgericht werken, flexibele bedrijfsvoering en unieke bouwsysteem kunnen wij uw nieuwe eikenhouten bijgebouw, tuinhuis , tuinhuisjes, tuinpaviljoen, poolhouse, veranda , overkapping of landelijke schuur in 2-weken realiseren. De levertijd wordt vooraf met u duidelijk afgestemd.


Groot tuinhuis, met veranda en bar. Hoog bestaande uit voormalig geïmpregneerd tuinhuis 4x3. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak.


Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft.

Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Tuinhuis met plat dak en overkapping. Tijdelijk met Procent Korting. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! Voor het kopen van een blokhut, tuinhuis of veranda bent u aan het juiste adres!


Een houten tuinhuis met veranda is sfeerbepalend en een echte blikvanger. Nodig uw familie en vrienden uit om samen met u te genieten van dit rustpunt in uw eigen tuin. Bezoek onze showroom of maak uw keuze in onze webshop. Door de vele mogelijkheden van hout en de variabele maat van de overkapping, is altijd de blokhut met veranda te vinden die aansluit bij uw wensen. In verschillende modellen, maten en houtsoorten.


Blokhut Olaug is het ultieme tuinhuis om te ontspannen. Dit tuinhuis is enkel gedacht voor ontspannende momenten in de tuin. Waar een boek gelezen wordt en een film kan worden gekeken, terwijl men languit ligt op. Maatwerk blokhutten met overkapping. Staat uw ideale combinatie er niet tussen?


Wij leveren ook maatwerkoplossingen om de perfecte overkapping of veranda bij uw blokhut te leveren. Wij helpen u graag om uw wensen in te vullen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Breid gemakkelijk uw blokhut of tuinhuis uit met een blokhut aanbouw of. Met een oppervlakte van bijna m² biedt deze open veranda ruimte genoeg voor zomeravonden met vrienden, of voor een rustig en romantisch avondje met zijn tweeën.


Het klassieke en eigentijdse ontwerp van maakt dit paviljoen dé eyecatcher in uw tuin. Laat uzelf verrassen en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Een groot deel van de blokhutten, tuinhuizen , veranda ’s en carports die wij leveren zijn op maat gemaakt. Wij kunnen uw blokhut, veranda of carport op maat maken tegen een aantrekkelijk tarief zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Met name ons Woodfor Flexford en Outback programma zijn erg geschikt voor maatwerk.


Wij zorgen met uw input voor het tuinhuisje van uw dromen. Veel van onze tuinhuizen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij importeren onze tuinhuisjes op grote schaal. Bekijk gerust ons gehele overzicht tuinhuisjes.


En dat ziet u terug in onze gunstige prijsvoering! Wij hebben onder andere houten-, metalen-, kunststof tuinhuizen , schuren en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.