dinsdag 19 juni 2018

Infrarood terrasverwarming zonder licht

XXL Korting - Alles op Voorraad! Terrasverwarming voor koele zomeravonden. Specialistisch advies nodig? Terrasheater zonder licht Wanneer u op zoek bent naar een terrasverwarming die geen licht verspreidt, dan is een donkerstraler een geschikt alternatief.


Deze warmtepanelen werken met langegolfstraling en stralen geen licht uit.

Deze Veito Aero Black Carbon heater gaat 10. Alle terrasverwarmers werken altijd met infrarood , ook gasheaters en terrasverwarming die geen rood licht geeft. De terrasverwarmers met het rode licht kennen wel allemaal wel. Lekker warm maar dat hinderlijke rode licht ! Het kan ook anders… Wij leveren diverse elektrische infrarood terrasverwarmers waarbij wel het comfort van infraroodwarmte kan worden genoten maar dan zonder het vervelende licht. Infrarood terrasverwarming heaters.


Omdat de warmte van infrarood terrasheaters niet verwaai kunnen infrarood heaters ook worden toegepast in buitenruimten.

Hier vind u hoogwaardige infrarood terrasverwarmers van diverse erkende merken. Luxe hoogtemperatuur donkerstraler voor verwarming van serres, ontvangsthallen, werkplekken en goed beschutte buitenruimten. De zomer heeft ons niet zo veel mooie avonden gebracht, maar wellicht dient zich nog een mooie Indian Summer aan. Het weer hebben we echter niet in de hand. Om toch langer te genieten van het buitenleven is er een verscheidenheid aan infrarood terrasverwarming op de markt.


Een Harcosun elektrische terrasverwarmer levert meteen na inschakelen een lekker warm terras zonder irritant licht. Door het speciale IR kleurfilter verminderd het licht in model Low Glare en in de uitvoering Ultra Low Glare zonder in te boeten op infraroodwarmte. Kies uit 8producten vanaf € 195. Harcosun Low Glare staat voor minder licht zonder warmteverlies. Wat overblijft is slechts een flauwe gloed die allerminst stoort en u zit nagenoeg in het donker.


De black power infrarood heaters zijn voorzien van een elegante strak design zonder bijkomend licht. Zo stralen infraroodheaters op basis van halogeen meestal een warm rood-oranje licht uit. Het ziet er sfeervol uit, maar herinnert u er vooral aan dat de lamp aan staat en warm is.


Waarom een infraroodterrasverwarmer? Het grootste deel van de infrarood terrasverwarmers in ons assortiment werkt op elektriciteit. Deze globale straling begint bij onzichtbaar Ultraviolet licht (UV) naar zichtbare licht en uiteindelijk infrarood straling (IR).

Dat is waar de DAZEX-technologie zijn stempel drukt - het zendt bijna uitsluitend korte golflengte en energierijke infrarood warmtestraling (IR-A) in het bereik van 7- 1. Het bestaat uit carbonlampen die warmte en infrarood licht in 3graden uitstraalt. Je kan zelf bepalen op welk plek en hoe hoog je ’t hangt. Je kan de heater aan ’t plafond vastmaken of in een tent, dus het is een hangmodel. Kosten infrarood terrasverwarming.


Met de Low Glare lamp wordt tot minder rood licht uitgestraald. Dit type verwarming kan je op nagenoeg elk terras toepassen, ook bij winderige omstandigheden. Premium Solamagic terrasverwarming webshop voor binnen en buitenland! Lowglare terrasverwarmers hebben een halogeen verwarmingselement met een dikke coating dat zorgt voor een sterke reductie van de licht -afgifte tijdens het verwarmen. De warmte-intensiteit ligt vanwege de dikke coating lager dan bij een gewoon halogeen verwarmingslement.


Hoe zit dat met licht uitstralen bij korte golf infrarood verwarming? Ja, alle korte golf infrarood stralers hebben licht emissie. Er is echter een groot verschil tussen de gebruikte lampen. De Philips HeLen Gold lamp is op dit moment de lamp die het minste licht uitstraalt, en dit ook nog eens in een licht gouden gloed. Korte golf infrarood stralers zijn zeer geschikt voor zowel open als beschutte of overdekte terrassen buiten of binnen op plaatsen waar het snel warm moet zijn zoals een badkamer.


Verschil tussen low glare, rood en amber licht. Deze infrarood donkerstraler kan zowel binnen als buiten worden toegepast als verwarming. Voor efficiënt en effectief verwarmen in vele situaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.