donderdag 7 juni 2018

Fietsenstalling maastricht station

Wij bouwen uw Fietsenstalling op Maat. Bekijk de mogelijkheden op onze website! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Boek uw Hotel in Maastricht online.


Reserveer online, laagste prijzen.

De gemeente Maastricht , ProRail en NS realiseren onder andere de fietsenstalling aan het Stationsplein in Maastricht. Samen zorgen wij voor een bereikbaar en toegankelijk station met aantrekkelijke, veilige en beter benutte fietsenstallingen , waardoor je jouw fiets makkelijk, veilig en droog kunt stallen. Maastricht Bereikbaar informeert je over de overdekte fietsenstallingen (met toezicht) in Maastricht. Kesselskade, Markt, Vrijthof en fietsenstalling Maastricht Centraal Station.


Informatie over fietsenstallingen tijdens evenementen. Daarnaast is er een overdekte fietsenstalling zonder toezicht bij het Vrijthof. Bij Station Maastricht Centraal in Wyck is een overdekte fietsenstalling , hier stal je de eerste uur gratis met je OV-chipkaart of maak gebruik van een leenpas. Op station Maastricht is vandaag de ondergrondse fietsenstalling geopend.


TBI-ondernemingen Mobilis en Timmermans realiserden de ondergrondse fietsenstalling bij het station in Maastricht.

De uitbreiding komt niet aan de zijde van het centrum, maar aan de oostkant van het station. Tweelaags Extra plekken zijn nodig om de voorkant van het station te ontlasten, zegt de gemeente Maastricht , die een tweelaags stalling met overkapping aanlegt. Een liftsysteem tilt fietsen naar de tweede verdieping. Het was tevens de eerste grensoverschrijdende lijn van Nederland.


Voor sommige stallingen zijn voordeligere jaarabonnementen verkrijgbaar. Gratis stallen soms mogelijk. Bij een aantal fietsenstallingen stalt u uw fiets de eerste dagen gratis.


U kunt daar geen abonnement afsluiten. Met de fiets naar het station : dat is lekker bewegen én beter voor het milieu. Hier vind je alle informatie over de verschillende soorten fietsenstallingen , abonnementen en tarieven.


Maak je regelmatig gebruik van de fietsenstalling op jouw station ? Door het toenemende gebruik van de fiets is de ondergrondse fietsenstalling in Maastricht gerealiseerd. De staalconstructie van de hoofdentree naar deze ondergrondse fiets- en scooterstalling is gerealiseerd in de vorm van een roltrap met overkapping. Fietsspecialist Aon de Stasie te Maastricht. De pre-presentatie door Wethouder John Aarts.


De gemeente Utrecht, ProRail en NS bouwen samen de Stationspleinstalling om het Centraal Station goed bereikbaar te maken. Deel van de fietsenstalling is af en. Bij de fietsenstallingen op de Markt en aan de Kesselskade geven sinds kort borden aan hoeveel vrije parkeerplekken er nog zijn de de betreffende stalling.


Als de stalling vol is, wordt dat meteen digitaal op een beeldschermpje op straat, buiten de stalling, aangegeven.

Makkelijk, veilig en droog je fiets stallen bij het station Je fiets wil wat anders! Een gemakkelijke fietsenstalling , vlakbij het station , waar je fiets de hele dag superveilig en droog staat. Jij kunt dat voor je fiets regelen.


Want er is een nieuwe fietsenstalling die weet wat jouw fiets wil en waar jij elke eerste uur gratis je fiets stalt. Ik bedoel ermee te zeggen dat ik ga doorgeven wat er dit jaar mis is gegaan in Maastricht. Met die melding kan de communicatie (onder andere op de website) rondom openingstijden van fietsenstallingen met feestdagen verbeterd worden.


Ik kan natuurlijk geen toezeggingen doen over of de fietsenstalling volgend jaar wel geopend zal zijn. Deze biedt een rechtstreekse toegang tot het perron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.