vrijdag 22 juni 2018

Elektrische gazonmaaier

Specialistisch advies nodig? Ruim elektrische grasmaaiers! Vergelijk nú online via Beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Van elektrische grasmaaiers tot grasmaaiers op benzine.

Laat je iemand het gras voor je voeten wegmaaien? Met de grasmaaiers van Praxis, zal dat niet gebeuren. Voor elke maaiklus, heeft Praxis de juiste grasmaaier in het assortiment. Van accu grasmaaier tot handgrasmaaier en van elektrisch tot benzine. Elektrisch – stil, handig en sterk!


Ze staan met kop en schouder boven aan door de betrouwbaarhei makkelijke bediening en de ruime opvang. Natuurlijk bestaan er van de elektrische grasmaaier verschillende modellen.

Denk aan een instelbare maaihoogte, een mulchfunctie en het gemak van geïntegreerde graskammen. In vergelijking met benzine maaiers zijn elektrische grasmaaiers milieuvriendelijker en gemakkelijker te besturen. Waarom een elektrische grasmaaier? Een goede elektrische grasmaaier of cirkelmaaier is onmisbaar voor het onderhoud van een groter gazon. Je stelt de messen eenvoudig zelf op de juiste hoogte in.


Een elektrische maaier bij Praxis is laag in geluidsniveau en gemakkelijk te hanteren. Zo krijgt het gras precies de hoogte die je wilt. Wil je een grasmaaier kopen? Er zijn gewone handgrasmaaiers, maar ook grasmaaimachines op benzine. Stel een maximum prijs in om een mooie grasmaaier aanbieding te vinden!


Dankzij de relatief grote wielen maai je soepel de meeste gazons tot 2m2. Bij hoog gras heeft ‘ie wat meer moeite, maar hij knokt zich er knap doorheen. Voor een stuk minder geld heeft Wolf-Garten uitstekende elektrische modellen, maar dit is zeker een interessante maaier als het draadloos moét.


Om gras te maaien is goede apparatuur een vereiste. In het assortiment van HORNBACH vind je handgrasmaaiers, elektrische grasmaaiers, automatische grasmaaiers en voor de grotere oppervlaktes natuurlijk een tractormaaier.

Dan is een robot grasmaaier misschien iets voor jou. Van al het elektrisch tuingereedschap zijn grasmaaiers wellicht het meest onmisbaar. KARWEI biedt een ruime keuze aan grasmaaiers, waaronder grasmaaiers op benzine en elektrische grasmaaiers.


Met een krachtige motor in de elektrische grasmaaier is het maaien van het gras een eenvoudige klus geworden. Het grootste voordeel van een aangedreven gazonmaaier , is dat de grasmaaier zichzelf vooruit beweegt. Dit maakt het maaien van het gazon een stuk lichter. Deze elektrische grasmaaiers bestaan in verschillende uitvoeringen: we hebben elektrische grasmaaiers in de aanbieding voor kleine en middelgrote gazons, met wielaandrijving of met comfortabele mulchfunctie.


Afhankelijk van de oppervlakte en de gewenste aandrijving, kun je kiezen uit een benzine-, een accu- of een elektrisch model. Kies gerust voor een elektrische grasmachine van STIHL! Met een accu grasmaaier heb je alle voordelen van een elektrische grasmaaier en hij is bovendien draadloos! Je bent dus niet beperkt door de lengte van de draad. Let er wel op dat een accu slechts een beperkte werkduur heeft.


De accu grasmaaier is daardoor voornamelijk geschikt voor kleine tot middelgrote gazons. Grasmaaiers koop je eenvoudig online bij bol. Dan ben je bij Welkoop op het goede adres.


Hier vind je diverse soorten grasmaaiers: elektrische grasmaaiers, accu grasmaaiers, benzine grasmaaiers, robotmaaiers en zitmaaiers. We helpen je graag verder. Heb je nog wat extra hulp nodig?


Waar let je op bij het kopen van een grasmaaier? De oppervlakte van de tuin speelt een grote rol hierin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.