donderdag 28 juni 2018

Parasol 350

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. U krijgt direct een bevestiging. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Plof neer op één van onze loungesets en ontspan tijdens een zonnige dag. De parasol zal ook een opvallende aanvulling op je buitenruimte zijn.


Parasols koop je eenvoudig online bij bol.

Heerlijk genieten van het mooie weer in een lekkere schaduwplek! De Berlin parasol heeft een diameter van 3centimeter en is ideaal boven een grote tafel. De poot zit niet in het midden, maar aan de. Je parasol nu online kopen. Wil je de producten zo snel mogelijk in huis?


Reserveer de artikelen dan direct online en haal deze af bij jouw HORNBACH vestiging. Met een parasol maak je eenvoudig schaduw waar jij wilt. Op het stran in de tuin of op het balkon: voor elke plek is er een geschikte parasol.


Wat voor u de beste parasol is, hangt af van uw tuin en verdere wensen.

Wij hebben ons assortiment parasols onderverdeeld in zweefparasols, stokparasols en parasolvoeten. Zweefparasols zijn ideaal omdat de stok niet in het midden maar aan de zijkant zit, waardoor u meer ruimte heeft onder de parasol. KARWEI heeft parasols in diverse maten en kleuren voor in de tuin en op het balkon. Kwaliteit voor een lage prijs.


Bekijk de collectie in de bouwmarkt of bestel online! De grootste collectie parasols vind je hier! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment parasols. Meer geluksmomentjes buiten!


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Door de opendraaier is de parasol gemakkelijk te openen en te sluiten. Het doek is voorzien van een coating waardoor er nauwelijks verkleuring zal optreden en het doek waterafstotend is.


Het hoogste punt van het doek is ca. Er is goed nagedacht om de parasol niet zo nadrukkelijk aanwezig te laten zijn als deze is ingeklapt. Hij valt netjes langs de mast en neemt niet veel ruimte in beslag. Zo staat de parasol netjes en beschermd weggeborgen als je hem niet gebruikt.


Tot slot is de parasol in hoogte verstelbaar en 3graden draaibaar. Zo kan je de parasol bijstellen als de zon hoger of lager komt de staan. Wij hebben mooie en hoge kwaliteit parasols die perfect bij uw tuinset passen.

Bovendien komen uw tuinmeubelen nog meer tot hun recht als er een passende parasol boven staat. Bij Fonteyn leveren wij de nieuwste parasols. Ontdek ons gunstige aanbod! Een vierkante parasol kun je goed combineren met een strakke tuinset.


De rechte lijnen van de vierkante parasol vormen dan een mooi geheel bij de vorm van de tuinset. De vierkante parasols van Praxis zijn stevig en van hoge kwaliteit. Het voordeel van een vierkante parasol is dat deze gemakkelijk kan aansluiten op een andere parasol of luifel. Omdat wij niet alleen aan het einde van het zomerseizoen parasol aanbiedingen hebben.


Nee tuurlijk niet, een parasol komt namelijk het beste van pas in de zomer. Bij ons vind je het hele jaar door parasols voor zonnige prijzen. Een kleine parasol is de juiste keuze. Binnen het assortiment van balkonparasols vind je verschillende uitvoeringen van de kleine parasol die geschikt zijn voor een kleine ruimte en je toch van voldoende schaduw voorzien. De voordelen van een witte parasol.


Denk aan wit, zwart en antraciet. Grote collectie en direct uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.