vrijdag 22 juni 2018

Terrasoverkapping polycarbonaat

Met polycarbonaat is uw overkapping meteen zonwerend. Hele mooie golfplaten en kanaalplaten van polycarbonaat - nu kopen! Geniet van uw nieuwe terrasoverkapping , snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Terrasoverkapping met polycarbonaat dak x meter om heerlijk te genieten van uw tuin.

Start direct met samenstellen en ontdek alle mogelijkheden. Polycarbonaat wordt vaak gebruikt als dak in terrasoverkappingen. In terrasoverkappingen wordt polycarbonaat vaak dubbellaags toegepast. Tussen de lagen polycarbonaat zijn kleine kanaaltjes. Deze kanaaltjes zijn afgescheiden van elkaar door een verticaal wandje.


Naast de Plexiglas platen zijn er ook polycarbonaat massief platen. Het grote verschil tussen Plexiglas en polycarbonaat is dat polycarbonaat iets buigzamer is, maar ook veel taaier. Door de extra sterke constructie heeft deze overkapping slechts twee staanders.

Daarmee behoudt u een ruimtelijk gevoel en heeft u een optimaal zicht naar uw tuin. Doordat onze Verano terrasoverkappingen van polycarbonaat voor u op maat worden gemaakt, bent u heel flexibel in uw keuze. Wij begrijpen dat een terrasoverkapping op een afbeelding niet de gewenste sfeer geeft waar u naar zoekt. We nodigen u daarom van harte uit in onze showroom in Uden. Zo krijgt u een idee van ons assortiment.


Een daksysteem bestaat uit alle benodigde profielen en platen inclusief alle bevestigingsmaterialen voor het maken van uw dak. Voor deze basic terrasoverkapping gebruiken we doorschijnende polycarbonaatplaten van mm dik. Deze kunststof is oersterk en eenvoudig te bewerken. Een groot voordeel van polycarbonaat is dat het niet breekt en makkelijk in onderhoud is. Welke dikte polycarbonaat je voor je overkapping nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van je overkapping.


Door deze XS structuur (honingraatstructuur) en een dikte van 16mm hebben deze platen een enorme sterkte waardoor de terrasoverkapping gerust belast kan worden met een dik pak sneeuw. Je kunt een terrasoverkapping van polycarbonaat dan ook gerust beschouwen als een hele fijne verlenging van je huis. Als het gaat om het dak van een terrasoverkappingen wordt er veel gewerkt met kunststof. Vind terrasoverkapping op maat het nu op Kensaq. Zelfbouw Douglas Overkapping.


De luxe terrasoverkapping is standaard voorzien van heldere polycarbonaat platen, tegen meerprijs is een vulling van zonwering opaal IR gold mogelijk.

De maximale breedte is eigenlijk onbeperkt, elementen kunnen eenvoudig gekoppeld worden. Deze exclusieve en elegante terrasoverkapping past bij elke bouwstijl, de combinatie van sterke aluminium profielen en een strakke verfijnde afwerking zorgen ervoor dat deze overkapping bij Terco een topper is ! Zijspie gemaakt van polycarbonaat ? Een zijspie van ons is gemaakt van hoogwaardige polycarbonaat platen. De zijspie wordt doorgaans vastgezet met een lijst van U-profielen. Deze U-profielen zijn netjes gepoedercoat in de kleur van uw terrasoverkapping. De kanaalplaten zijn verkrijgbaar in de materialen polycarbonaat en acrylaat.


Hiddink polycarbonaat heeft precies de polycarbonaat platen en de aluminium profielen die u nodig heeft voor het waterdicht maken van uw houten overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.