woensdag 13 juni 2018

Muizen verjagen eucalyptus

Wij hebben de beste oplossing die er te vinden is. De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose. Specialistisch advies nodig?


Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop.

En ik dweil wel eens met een drupje pepermuntolie, dan lijkt het in huis ineens een paar graden koeler. Dieren houden in elk geval allemaal niet van teatreeolie. Door een schaaltje met wat eucalyptus of munt neer te zetten in de nabijheid van de muis blijft de muis voor een lange tijd weg. Er is gebleken dat muizen niet opgewassen zijn tegen de sterke geur van Eucalyptusolie of muntolie.


Wanneer de geur wegtrekt, vul je het potje opnieuw met deze ingrediënten om de muizen uit de buurt te houden. Helaas, muizen hebben geen dikke wintervacht en verlenen zichzelf ongevraagd heel gemakkelijk toegang tot onze huizen. Eucalyptus olie is een natuurlijke manier om muizen weg te houden, maar doodt de dieren niet.

Houd er dus rekening mee dat de muizen verjagen met eucalyptus olie wat tactisch inzicht vergt. Net zoals dat wij mensen in de winter vaker binnen te vinden zijn vanwege de kou doen muizen dat ook. Wat eucalyptus olie namelijk doet is bepaalde plekken ‘verboden terrein’ maken voor de muizen. Je druppelt wat muntolie of eucalyptusolie in een potje of bakje met water.


Dit laat je geruime staan. De beestjes schijnen een hekel te hebben aan deze geuren. Als het goed is, vluchten alle muizen dan weg, maar onze ongediertebestrijders denken daar anders over. Voordat je het weet woont er een complete muizenfamilie bij je in! Met name wanneer het kouder wordt, trekken de muizen naar binnen.


Met onze tips kun je voorkomen dat jouw huis de winterresidentie van deze knaagdieren wordt en houd je ze alle seizoenen buiten. Sprenkel hiervoor een paar druppeltjes olie in een bakje water. Pepermuntolie: De geur van pepermunt is te sterk voor knaagdieren, dus ze blijven daardoor liever op afstand. Het branden van wierook helpt hiernaast overigens ook. Om muizen te verdrijven kunt u het volgende gebruiken.


Het potje ergens neer zetten waar je muizen hebt en de muizen blijven zeker tot mnd weg. Ze worden namelijk misselijk van de geur en blijven weg.

Wil je meer weten over muizen verjagen met geur neem dan contact met ons op want wij kunnen je daarbij heel goed helpen. Geen nestruimte: elke opening in een kast, vloer, plafond of muur dikker dan je vinger is voor muizen voldoende om veilig een nest achter te bouwen. Andere preventieve middelen zijn huis en keukenmiddeltjes zoals eucalyptus olie of munt olie verspreiden, kattegeuren of caviageuren verspreiden of en ultrasone muizenverjagers installeren. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Muggen houden in elk geval niet van lavendel, dus als het geen muizen verjaagt heb je in elk geval minder muggen in huis.


Groot aanbod tuinartikelen online! Als je muizen in je huis hebt, is dat niet alleen vervelend maar ook een gezondheidsrisico. Muizen bestrijden op natuurlijke wijze. Vijver: reigers verjagen van bij de visvijver reiger verjagen weg houden weren vijver.


Berichten over muis geschreven door bertjens. Muggen bestrijden, verdelgen, verjagen met planten als eucalyptus ,. Hij liet zich niet verjagen , bovendien werd het koud. Wanneer je muizen hebt is tijdig ingrijpen zeer belangrijk. Zorg dat de muizen niet binnen kunnen komen via bijvoorbeeld openingen in buitenmuren, luchtroosters of niet goedafgesloten deuren en ramen. Met deze praktische tips kun je deze kleine lastpakken snel uit je huis verjagen.


Een volwassen muis kan door een kier van 5cm een gebouw binnendringen, kleine gaten kunt u dan ook het best dichten met het product mousestop. Zorg ervoor dat muizen op straat geen etensresten vinden. Het mag dan ook niet ontbreken als middel om muizen in huis tegen te gaan.


Vergiftigd lokaas is een bestrijdingsmiddel dat muizen aantrekt. Waar komt de eucalyptus vandaan? Naast een muizenval is muizengif zeker een aanrader als er sprake is van grote overlast. Oorspronkelijk is de eucalyptusboom afkomstig uit Australië. De bomen blijven altijd groen.


De bladeren van de planten worden nog heden ten dage door de Aboriginals gebruikt om insecten te verjagen , koorts te weren en spierpijn te verzachten. Maak daarom kiertjes en spleten dicht, bekleed ventilatiekanalen met fijnmazig staalgaas en houd vloeren van kamers en (inloop)kasten vrij van stapels met spullen. Ga je een kat (poes of kater) aanschaffen gebruik dan geen muizenvergifkorrels meer en ook geen valletjes. Heb jij ervaring met het vangen, verjagen of verdelgen van muizen ? Een tijdje geleden hebben we met een klant geprobeerd de muizen te verjagen met een H. Maar muizen leven zo dicht bij de mensen dat ik me dat niet kan voorstellen dat je muizen kunt bestrijden met geuren.


De muizen zijn wel enige tijd weggebleven maar kwamen uiteindelijk toch wel weer terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.