dinsdag 26 juni 2018

Infrarood terrasverwarming

XXL Korting - Alles op Voorraad! Terrasverwarming voor koele zomeravonden. Specialistisch advies nodig? Alle terrasverwarmers werken altijd met infrarood , ook gasheaters en terrasverwarming die geen rood licht geeft.


Infrarood is namelijk geen rood licht, maar een ander woord voor stralingswarmte.

Infrarood terrasverwarming is makkelijk te plaatsen en neemt op het terras zelf geen plaats in beslag waardoor je een vrije doorloop blijft houden. Voordelen van infrarood terrasverwarming. Bij terrasverwarming kun je ruwweg kiezen uit twee soorten verwarming: verwarming op gas en verwarming met elektriciteit ( infrarood ). Op deze pagina maakt u kennis met alle technische details van infrarood terrasverwarming (ook wel ir terrasverwarming genoemd) en leest u alles over de voor- en nadelen van de verschillende soorten terrasverwarmers op basis van infrarood.


Omdat de warmte van infrarood terrasheaters niet verwaai kunnen infrarood heaters ook worden toegepast in buitenruimten. De black power infrarood heaters zijn voorzien van een elegante strak design zonder bijkomend licht. Korte golf infrarode straling geeft wél licht af.

Het is niet gevaarlijk en komt ook in de natuur voor, met als grootste voorbeeld de zon. Het schadelijke uv-licht van de zon is bij infrarood terrasverwarming echter afwezig. De korte golf infrarode straling wordt ook wel gebruikt in de bekende rode Philips (gezondheids)lamp. Elektrische terrasverwarming is geschikt voor het verwarmen van een klein terras, overkapping, veranda of balkon.


Je plaatst de elektrische warmtestraler in een open of gesloten ruimte, bijvoorbeeld onder een overkapping. Onze site is voorzien van het Webshop Keurmerk, waardoor u verzekerd bent van veilig en betrouwbaar winkelen. De meeste elektrische heaters kun je aan de wand ophangen, dat bespaart je ruimte op je terras.


Al onze elektrische terrasverwarmers zijn direct uit voorraad leverbaar. We hebben elektrische terrasverwarming , zowel infrarood terrasverwarming als terrasheaters zonder infrarood verwarmingselement. Kies uit 8producten vanaf € 195.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Eenvoudig online bestellen. Premium Solamagic terrasverwarming webshop voor binnen en buitenland! Wanneer de dagen langer worden zitten we graag ’s avonds buiten.


Toch kan het in de avond flink afkoelen: een terrasverwarmer biedt dan uitkomst.

Ga je voor een elektrische, die je snel aan kunt zetten en waarbij de warmte meteen heerlijk je huid in trekt? Betaalbaar en uiterst effectief. Geen gedoe met leidingen en u ervaart direct de warmte nadat u de infrarood panelen heeft aangesloten. Quality Heating fabrikant van infrarood panelen. Dan hebben wij de perfecte oplossing!


Met onze uitgebreide keuze aan terrasverwarming kunnen jouw klanten genieten van een glaasje op het terras zonder kou te lijden. Heb je ergens een koud hoekje in je zaak dat je maar niet verwarmd krijgt? Ook hier kunnen wij je helpen met een infrarood paneel. Bent u op zoek naar infrarood verwarming voor in uw tuin? Met elektrische terrasverwarming geniet u niet alleen in de zomer van uw tuin, maar ook tijdens de lente en herfst.


Is het eigenlijk nog te koud om buiten te zitten, maar wilt u toch wat zonnestralen meepakken? Dan zijn terrasverwarmers de ideale oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.