woensdag 6 juni 2018

Stalen voetplaat

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruime keuze in RVS armbanden voor hem en haar. Uitgevoerd met handige handvat. De 6kg en 10kg worden geleverd in luxe draagtas.


Door zijn gewicht van ruim kilo dient de stalen voetplaat als een contragewicht voor de beachvlag en blijven deze prima op hun plaats. Stalen voetplaat bestellen.

Die binnen vrijstaand op de vloer kan staan? Bestel dan deze stalen voetplaat online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Altijd de beste parasol accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur. Transport van voetplaten valt onder palletvracht en hebben een toeslag van 3per opdracht. Met de stalen spindel op voetplaat kunt u uw steiger op hoogte stellen.


De stellengte van de spindel is ca. Voetplaat staal tbv stelvoet, voorzien van trillingdemper, te combineren met stalen of rvs draadspindel. JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser.


Handige stalen zwarte voetplaat bedoeld om de beachvlag goed op zijn plek te houden.

Deze is geschikt voor de beachvlaggen Saint Tropez, Copa en Palma. De vierkante voetplaat is 40x40cm en een gewicht van 12kg. Verstelbare stalen spindel met voetplaat , voetplaat kan worden bevestigd aan de ondergrond. Bovengenoemde produkten zijn.


Wanneer de buis op diepte is, wordt hij afgesneden op de juiste hoogte en gevuld met beton, met een kopwapeningsnet over de bovenste meters. Het is mogelijk de paal te voorzien van een verbrede voetplaat of een verbrede voet van gewapend beton of een na het indrijven te maken uitgeheide voet. Geboute staalverbindingen: klik op de afbeeldingen voor groter!


De voetplaat wordt geleverd inclusief opberg tas. Door de rotatiehouder kunnen de beachvlaggen 3graden rond draaien. Montage op verharde ondergrond met betonankerset 4x M16xmet ring Mart. De roterende stalen voetplaat is geschikt voor stevige ondergronden om door zijn gewicht van kg de beachvlag op zijn plaats te houden.


Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Keuze uit twee kleuren en drie gewichten. Ideaal bij gebruik op vlakke ondergronden.


Eventueel extra te verzwaren met de BFS-Waterzak voor extra stabiliteit. De stalen voetplaat wordt geleverd in een luxe tas. Onze stalen balken worden in heel Nederland geleverd aan vakmensen en particulieren. Vanaf de diameter 1mm worden de stalen buispalen met behulp van een inwendig valblok de grond ingedreven.


Hierbij wordt gebruikt gemaakt van compacte hei-installatie.

Bij het aanbrengen van de stalen buispaal, met een inwendig valblok, wordt de punt van de stalen buispaal voorzien van een stalen voetplaat. Deze voetplaat is voornamelijk geschikt voor binnengebruik en bij rustige weersomstandigheden kan deze ook buiten ingezet worden. Voetplaat is een product van Bouwen met Staal dat door BAAIJ Software Engineering is ontwikkeld. Deze vierkant, stalen , zwart gemoffelde voetplaat dient als contragewicht, om de beachvlag goed op zijn plaats te houden.


Daarnaast wordt de paal voor specifieke doeleinden gebruikt waar andere paalsystemen. Vanwege de brede toepasbaarheid bestaan er diverse technieken om de palen op diepte te brengen. Vandaag bestel is morgen in huis. We zijn nu sinds kort bezig met onze bouw en we zijn toe aan het stellen van enkele stalen kolommen voor het dragen van de afdek van ons gelijkvloers.


Nu waren we van plan van deze stalen kolommen mooi van hoogte te stellen met behulp van een voetplaat (op de kolom voorzien van gaten) en draadstangen in de vloerplaat. De term aankauwen wordt wel gebruikt als het aankauwen met krimparme of krimpvrije mortel, bijvoorbeeld als je een stalen portaal gesteld hebt en dat inderdaad op spanning is gebracht door wiggen, daarna kauw je hem aan zodat het bestaande bovenliggende metselwerk op het nieuwe portaal komt te staan (Philip Coppenhage).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.