dinsdag 26 juni 2018

Robot gazonmaaier

Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot aanbod tuinartikelen online! Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!


Door de begrenzingsdraad weet de maaier waar je gazon ophoudt.

Mulchen, alarm en weekprgramma zijn een van de vele opties. Randmaaien is geen probleem voor onze robotgazonmaaier. De robot grasmaaier kan zelf ingesteld worden om meerdere keren per week het gazon netjes te houden. De maaier verdeeld de fijne grasresten over het gazon waar het werkt als een natuurlijke meststof waardoor uw gazon mooier en gezonder wordt.


Omdat een robot grasmaaier op een accu werkt is er geen benzine en olie nodig. Een robotmaaier is een automatische grasmaaier die het werk uit jouw handen neemt. Daarmee is hij dus een echte grasmaaier robot.


Robotmaaiers maaien zelfstandig jouw gazon in het gebied dat je zelf hebt afgezet.

Voor mensen met een grote tuin en weinig tijd is de robot grasmaaier zeer geschikt. Hier vindt u al onze gevoerde robot grasmaaiers. Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.


De Robo Scooter van WOLF-Garten heeft een unieke look. Op het eerste gezicht zou je denken dat het een speelgoed is omdat het van die felle kleuren heeft, maar dat is het zeker niet. Het is bedoelt voor tuintjes die een oppervlakte van 4mhebben. De 7kg lichte gras robotmaaier kan maximaal minuten maaien waarna hij zijn laadstation opzoekt.


Hier is hij na minuten opgeladen en rijdt vervolgens automatisch weer je gazon op. Het geluidsniveau is prima! Keer op keer het gras laten maaien door een tuinman is misschien wat aan de dure kant, maar wat als je ook een robotmaaier aan het werk kunt zetten? HORNBACH heeft verschillende modellen robot grasmaaiers voor zowel grote als kleine gazons in het assortiment. De robotmaaiers van Husqvarna maaien moeiteloos uw gazon, ongeacht de weersomstandigheden of de conditie van het terrein.


Ook de robot grasmaaiers van Honda (Miimo HRM-310) en Husqvarna (Automower 330X) kwamen heel goed uit de test maar door hun hoge prijs verloren ze het toch van de Robomow en de Worx maaiers. De Ambrogio Robot is de automatische gazonmaaier die volledig autonoom en in alle veiligheid voor uw gazon zorgt. Het perfecte hulpmiddel als u een mooi gazon wenst.


We helpen je kiezen bij de geschikte robotmaaier voor jouw gazon. Een robot grasmaaier van Praxis neemt je haast al het werk zo uit handen.

Het enige wat je hoeft te doen is het gebied afbakenen dat gemaaid moet worden. Dit gaat eenvoudig met de bijgeleverde grensdraad. Het programmeren van de robot grasmaaier is zo gepiept, zodat je gelijk plezier kan hebben van een perfect gazon vanuit je luie stoel. Verder worden de toestellen beveiligd met een pincode.


Alleen met de juiste code krijg je de robot (weer) aan de praat. Die beveiliging is wel zeer relatief. Aan de andere kant kan een dief weinig aanvangen zonder het laadstation en zonder de transformator die normaal gezien is vastgemaakt aan een muur in het huis. Geprogrammeerd of manueel.


Sommige modellen werken met een sensor onderaan de robotmaaier, die detecteert of de robot zich nog op het gras bevindt. Kan ik ook de voortuin met de robotmaaier doen, of andere zones? Naast een hoofdzone waar het oplaadstation zich bevindt – doorgaans jouw achtertuin – kunnen de robotgrasmaaiers vandaag ook al meerdere zones aan.


Meer dan jaar ervaring met robotmaaiers. Verschillende modellen geschikt voor elke formaat tuin. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.