donderdag 14 juni 2018

Muizenvalauto

Doel: Ontwerp en maak een voertuig dat alleen wordt aangedreven door de veer van een eenvoudige muizenval. De totaal afgelegde afstand. Originaliteit en creativiteit.


Wanneer de eerste muizenvalauto is gemaakt is niet bekend. In Amerika is het ontwerpen, maken en verbeteren van muizenvalauto ’s sinds.

Kinderen uit Borne bouwen beste muizenvalauto. HENGELO - Bouw een auto met als aandrijfmechanisme een muizenval. Zes teams van verschillende basisscholen gingen woensdag die uitdaging aan tijdens een wedstrijd op het Bataafs Lyceum in Hengelo. Dit kan op verschillende manieren, maar de meeste muizenvallen gebruiken aas. Een muizenval of muizenklem is een apparaat dat in staat is muizen te vangen of te doden.


Deze onlineshop maakt gebruik van cookies voor een optimale winkelbelevenis. Hierbij wordt bijvoorbeeld sessie-informatie of de taalinstelling opgeslagen op uw computer. Op deze pagina staat een uitleg van de.

Leerlingen uit A3A, A3B, A3C en A3D zijn op zoek gegaan naar herhaling, ritme en patronen binnen architectuur in Houten om zo tot abstracte beelden van de werkelijkheid te komen. Afgelopen woensdagmiddag om 13:was het dan zo ver! Het doel was om een rijdende auto te maken met een muizenval als aandrijving. Zij moesten daarmee zo ver mogelijk zien te komen. Wat was het spannend afgelopen woensdag!


Elke meter die de muizenvalauto aflegt is punt waar te rekenen vanaf cijfer 1. Een afstand van m of meer levert dus een op. We kappen af op decimeters (dus bijvoorbeeld m levert een op). Die opdracht heb ik laatst ook moeten doen. Je moet zorgen dat je een lange hefboom hebt. Die zorgt dat je arm verder komt.


Wij hadden wielen achter, en wiel voor. Dat hadden wij van kwex, wat zorgt voor goede draaiing. Opitec bouwpakketten zijn na afbouw geen speelgo- e maar leermiddelen als ondersteu-ning in het ped- agogisch vakgebied.


Dit bouw-pakket mag door kinde- ren en jongeren alleen onder toezicht van een volwassene worden ge-bouwd en gebruikt. Niet geschikt voor kinderen jonger dan maanden.

In de strijd tegen muizen is een hoop geoorloof maar plakstrips en de welbekende vallen die de beestjes pletten zijn verre van diervriendelijk. Met al deze factoren moet je goed rekening houden om de ultieme muizenvalauto te bouwen. Het chassis De massa van de auto behoort tot een van de belangrijkste factoren. Deze houd je zo minimaal mogelijk door een ielig chassis te maken. Een chassis is een andere term voor het frame van de muizenvalauto.


De muizenvalauto heeft een uitdagend karakter: Wat moet ik eraan veranderen zodat hij - zo ver mogelijk rijdt? Heel geschikt om races mee te organiseren. Welk model rijdt het verst, wie heeft de mooiste uitvoering? Dit ontwerp konden we niet kiezen. We maken het hoe het volgens school gemaakt moet worden.


Het ontwerp kunnen en gaan we zo stevig en sterk mogelijk maken. Dit wagentje wordt aangedreven door de kracht in de veer van een muizenval. Het rijdt met één keer opwinden meer dan 15m ver. Muizenvalwagen Beschrijving. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.


Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. Het illustreert het verschil. Loop je 5km, dan doe je daar misschien een half uur over.


Op de fiets gaat dat sneller, dan ben je om dezelfde afstand af te leggen een kwartier kwijt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.