donderdag 28 juni 2018

Kunststof persluchtleiding

Diverse A-Merk Leidingsystemen. Vraag onze Specialisten om Advies! Heeft u vragen of wilt u meer info? Neem dan direct contact met ons op. Pneumatische Gereedschappen. Laco Verhuurt en Verkoopt.

Een kunststof persluchtleiding vraag geen onderhoud. Zeer eenvoudig om zelf te plaatsen. Omdat een kunststof installatie zeer eenvoudig is om zelf te plaatsen hebben we een klantvriendelijk leveringssysteem. We leveren ongeveer meer stukken dan de klant meent nodig te hebben, en na de installatie nemen we de resterende stukken terug.


Home Leidingen en slangen Kunststof persluchtleidingen Girair persluchtleidingen. De basislengte van deze persluchtleiding is meter. Kunststof Girair persluchtleidingen Girair is hét kunststof persluchtleidingsysteem voor toepassingen met perslucht.


Het materiaal is bestendig tegen mechanische schokken en daarom uitermate geschikt voor persluchtinstallaties.

Deze kunststof leidingsystemen zijn dus uiterst duurzaam en lekvrij. Daardoor zijn deze persluchtleidingen bijzonder geschikt voor de (her)inrichting van productiewerkplaatsen. De kunststof buizen en fittingen garanderen een volledige lekdichte persluchtinstallatie met schone en zuivere lucht.


De kunststof luchtbuis is gemaakt van hoogwaardige polymeer legering, waardoor een zeer sterke maar lichte luchtbuis is vervaardigd. De luchtbuis is geschikt voor schone perslucht en is niet vlambaar. Prima, zoals ze met vragen omgaan ook als iets niet goed besteld is, dan wordt er gelijk gereageerd om het goede alsnog te leveren. Naast de verkoop en onderhoud van compressors, persluchtconditionering en ketels bieden wij ook persluchtleiding aan. Uiteraard kunnen we dit ook voor u inspecteren, vervangen en installeren.


Kostenbesparingen met persluchtleiding. Of het nou voor lage of hoge druk is, perslucht of ademlucht, zuurstof of stikstof. Bij het aanleggen van een persluchtleiding is een verloop van tot wenselijk, zodat de eventueel aanwezige condens naar het laagste punt via een aftap-mogelijkheid kan worden verwijderd. Ga er bij de bepaling van de leidingdiameter vanuit dat de diameter nooit te groot echter wel te klein kan zijn.


Kunststof leidingen zijn ongevoelig voor corrosie en kunnen meestal probleemloos worden toegepast voor agressieve media. Mede hierdoor kan de technische levensduur oplopen tot wel 1jaar! Daarnaast heeft kunststof bij de aanleg van het systeem al een gladde binnenwand. Dit zal naar verloop van tijd ook niet veranderen.


NKI: Alles op het gebied van kunststof leidingsystemen.

Het complete flexibele productenaanbod van hoge kwaliteit gecombineerd met deskundigheid en ervaring zijn de pijlers onder onze onderneming. Persluchtleidingen : koppelstukken en bevestigingsmateriaal. U kan bij ons ook terecht voor alle koppelstukken,verbindingsstukken, toebehoren en bevestigingsmateriaal voor de persluchtleidingen , zoals klemringen, klembeugels, kogel- en vlinderkleppen, drops, ellebogen, slangen enzovoort. En als we voor u aan het werk zijn, gaan niet eerder weg dan wanneer de klus is geklaar zodat u verder kunt.


Dat geldt ook voor persluchtlekkages en noodreparaties aan uw persluchtleiding. Wij leveren en monteren perslucht leidingen en installaties in staal of Fusiotherm ( kunststof , moflas, pp, glasvezel versterkt). Duursma levert alle soorten persluchtleidingen , waarbij we onderscheid maken in een drietal hoofduitvoeringen, pvc, staal en aluminium. Goedkoop, snelle montage en laag gewicht, maar ook minder duurzaam.


Het Agruair leidingsysteem voor perslucht is gemaakt uit UV-bestendig hoge densiteit polyethyleen, in de massa lichtblauw gekleurd. Ik weet niet of je alles al hebt aangeleg maar ik denk dat een kuststof leiding inderdaad de beste oplossing is. Het voordeel van kunststof tov metaal is dat: A, de leiding van kunststof roest niet, B kunststof leiding condenseert minder snel als staal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.