maandag 9 maart 2020

Storz koppeling afmetingen

Ruime voorraa snel geleverd. Laat uw bestelling op locatie bezorgen of haal af in één van de filialen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gratis en vrijblijvend nieuwe en tweedehands auto-onderdelen zoeken.


Dit type koppeling wordt voornamelijk gebruikt bij de brandweer in veel Europese landen en ook voor industriële toepassingen. Voor elke toepassing heeft Slangenboer. Grote voorraad storz koppelingen , persringen, zuigringen, vlakdichtringen, blinddeksels en blindvinken in verschillende afmetingen verkrijgbaar voor de brandweer, scheepvaart en industriële toepassingen.


We hebben een uitgebreid assortiment aluminium en messing koppelingen , met binnendraad of buitendraad. Storz koppeling uit voorraad leverbaar bij Slangenboer. Op aanvraag leverbaar in messing, roestvrijstaal of aluminium met stalen tule. De nokafstand wordt altijd tussen de nokken gemeten!


Aluminium storz koppelingen , verloopkoppelingen en blindkappen. Snelle levering en hoge kwaliteit. Zo is er keus uit diverse soorten en maten. Techniparts heeft het allemaal in veel verschillende maten.


Vlaming Irridelta is de specialist in watertechniek. Vandaag voor uur bestel morgen in huis. Een storz koppeling sleutel zorgt ervoor dat u de koppeling makkelijk los en weer vast draaien. Plaats een bestelling in de webshop!


Koop een storz koppeling bij Arestho. Wilt u een storz koppeling kopen bij Arestho? DeBrandweershop heeft een compleet assortiment slangkoppelingen en brandslangen.


Lasaulec, de échte technische groothandel. STORZ KOPPELINGEN Diverse. Zie PDF bijlage voor verdere specificaties. Verloopstuk Storz Toon producten. Blindkap Storz Toon producten.


Koppelingen met inwendige of uitwendige schroefdraad. Afdichtingen Storz Toon producten. Veiligheidsklem voor Storz - koppelingen (verscheidene artikelen) - Bestellen tot 21:0 verzending op dezelfde dag 300. Van de meest bekende koppelingen in de industrie tot aan klantspecifieke specials: wij kunnen het leveren. Op basis van uw bestaande aansluitingen, kunnen wij de juiste koppeling met slang en montagemethode adviseren.


Voor nieuwe toepassingen baseren wij ons advies op onze kennis van koppelingen en de toepassing hiervan. Storz - afmetingen 25- klampafstand mm = Storz - afmetingen 52-C,. De maten van de door ons gebruikte Storzkoppeling: duims. Een storzkoppeling kan een brandslang koppelen aan een watertoevoer of.


Hier een flensring van zwart gietpolyamide met een 4. Op verzoek kunnen ook andere maten en uitvoeringen volgens andere nor-. U kunt ze koppelen met elkaar of met andere armaturen. Storz delen worden aan elkaar gekoppeld met een bajonetsluiting. Bauer koppelingen , Perrot koppelingen en type D- koppelingen zijn bij DEMA steeds in alle afmetingen beschikbaar, zowel in roestvaststaal als gegalvaniseerd. Minder courante en exclusieve snelkoppelingen worden op uw vraag in onze technische dienst geassembleerd.


Ook Storz en Guillemin slangkoppelingen hebben wij in Roeselare op stock. Wellplast wil veel meer zijn dan alleen maar groothandel van technische producten. Vandaar dat we voortdurend investeren in de productkennis, zodat u altijd kunt. De koppelingen zijn voorzien van DIN en ISO keur en hebben een maximale werkdruk van bar.


Korz koppeling eenvoudig en snel bestellen. Bestel uw storz koppelingen makkelijk en voordelig bij WitWay. Met ons ruime assortiment van ruim 10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.