maandag 16 maart 2020

Zwembad noppenfolie op maat

Echt alles voor je zwembad hebben wij in ons assortiment! Bekijk Hier Ons Grote Assortiment. Van Saunageuren tot Ovens. De Goedkoopste Aanbiedingen. Verschillende kwaliteiten!


Geschikt voor ieder zwembad.

Kom je er niet helemaal uit? Bestel vóór uur, morgen geleverd. Groothandel voor winkels en webshops. Noppenfolie al vanaf €195. De noppenfolie gaat verdamping van het water tegen en voorkomt warmteverlies.


Het afdekzeil wordt met de noppen naar onder op het water gelegd. Wanneer de zon schijnt geven de noppen de warmte door aan het water. Dankzij een goed afdekzeil zal u uw zwembad dus minder moeten verwarmen.


Exact op maat gemaakt met thermisch lassen en de randen omzoom omzoming met erg sterk 6grams zwaar blauw of zwart pvc zeil.

Desgewenst afgewerkt met RVS ringen om met uw oprol mechanisme de folie gemakkelijk op te halen. Gebruik van het zwembad noppenfolie. De zwembad noppenfolie komt met de luchtbellen (drijfvermogen) naar beneden op het water te liggen.


Supersnelle levering Gratis verzending vanaf €5beste service. Perfect op maat gemaakt, geleverd aan huis voor de deur en in een stevige, goed handelbare verpakking. Kwaliteit overtreft de verwachtingen!


Bij noppenfolie -online kunt u terecht voor een breed assortiment aan zwembad noppenfolie. Gewoon van de rol ook voor de kleinere Intex zwembaden , Bestway badjes. Of u kiest voor een zomerzeil geheel op maat gemaakt voor uw zwembad en netjes afgewerkt. Geo Bubbel zwembad noppenfolie ruim op voorraad in alle typen.


Onze noppenfolie voor zwembaden is vervaardigd uit isolerend en UV-bestendige Geobubbel folie, zeer stevig en van hoge kwaliteit. Classic 3en 4zijn de afdekkingen met ronde noppenfolie leverbaar in 3en 4micron (dikte materiaal) Afdekking Classic 5Geo Bubble en Classic 5micron Energy Guard Meest geavanceerde zomer afdekking op de markt, onafhankelijke studies van universiteiten hebben aangetoond dat deze afdekking aanzienlijk efficiënter is dan de traditionele zwembad afdekking. Als je je zwembad goed schoon wilt houden is een zwembadafdekking zeker aan te raden. Naast het schoon houden van het bad heeft de afdekking ook nog andere functies. Zo houdt een afdekking de warmte ook vast.


Dit kan een hoop verwarmingskosten schelen. Naast warmte vasthouden kan bijvoorbeeld een noppenfolie ook warmte aan het water afgeven. Vóór 21:30h besteld = Morgen in Huis!

Kijk Hier Voor Het Assortiment! Kies Zelf je Bezorgmoment. Achteraf betalen mogelijk. Wil je een zomerzeil of noppenfolie voor je zwembad ? Intex Solar Covers, Ronde en Ovale Zomerzeilen zijn voor opzetzwembaden en andere bovengrondse opbouwzwembaden. Groot voordeel van zwembad noppenfolie als zomer zeil is dat maatwerk mogelijk is.


Maatwerk is mogelijk exact op maat gemaakt met thermisch lassen en de randen omzoom desgewenst afgewerkt met ringen om met uw oprolmechanisme de folie gemakkelijk op te halen. Wanneer een zomerafdekking eigenlijk net te klein is voor het zwembad of bepaalde delen van het zwembad blijven onbedekt door de unieke vorm van het zwembad , dan vallen al deze voordelen weg. Is er geen zomerafdekking beschikbaar in de juiste vorm en maat voor jouw zwembad ? Ik ben op zoek naar een firma die een noppenfolie op maat kan (laten) maken. Wij hebben een (niet perfecte) ovalen zwembad ,de lange zijden staan nml iets bol. Een “standaard” ovalen vorm sluit dan op de lange zijden niet perfect af , ik schat een 3cm tussen kant en folie….


Uw eigen zomerzeil of noppenfolie op maat. De beste kwaliteit: daar gaan wij voor. Door uw zomerzeil of noppenfolie op maat te laten maken, heeft u de keuze uit verschillende diktes, kleuren en soorten noppen. Niet ieder zwembad heeft namelijk hetzelfde noppenfolie nodig. Een Bubbelzeil of noppenfolie is gemaakt oWaterverdamping tegen te gaan.


Zwembaden verliezen tot van hun warmte via het oppervlak. Isoleert warm water van koude wind. Zonder Bubbelzeil kan u tot 4° verliezen op één nacht. Zet warmte van de zon om in warm water. Ook kunt u kiezen om uw noppenfolie te omzomen met bevestingspunten voor het gebruik van een oprolsysteem.


De Kokido Bravo 5is gemaakt voor zwembaden die volledig zijn ingegraven. Het oprolsysteem rolt het zomerzeil of noppenfolie op en af. Het zeil of de folie wikkel je zo rondom de RVS buis.


Deze heeft een diameter van 80mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.