maandag 9 maart 2020

Vrij schaatsen tilburg

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment schaatsen. Meer speelplezier met elkaar! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Eerst passen, later betalen. Snelle verzending en gratis retour. Schaatsen online bij LIDL.


Bekijk ons gehele wintersport assortiment online. Iedere woensdag en zaterdag van 12.

Ireen Wüst IJsbaan en elke zaterdag en zondag van 12. Lees hier alles over de schaatbanen in Gemeente Tilburg. Naar de content Naar zoeken home zwemmen schaatsen huren projecten contact Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Op sommige dagen gelden aangepaste openingstijden.


Hier kun je alles vinden over zwemmen, schaatsen , buitensporten en de sporthallen. Op maandagavond worden er trainingen verzorgd en trainen de leden van T. V Braga gedurende verschillende lesuren. Droom jij ervan om je schaatsen op echt topsportijs te zetten? Of wil je alvast oefenen voor de legendarische Elfstedentocht? Een overdekte 400-meter ijsbaan in Tilburg gelegen bij Stappegoor.


De baan is van de Gemeente Tilburg. IJsclub Tilburg is gebruiker van deze prachtige ijsbaan. Van oktober tot en met maart is de ijsbaan geopend voor de recreatieve en sportieve schaatser.


Er is een 400-meterbaan waar je zowel als beginnende als gevorderde schaatser plezier kunt hebben op het ijs. Daarnaast is er een 30x60-meterbaan waar lekker vrij geschaatst kan worden door jong en oud. Voor bestel morgen in huis!

Zoek jouw schaatsactiviteit en verzilver je unieke IJSTIJD! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. WELKOM OP DE WEBSITE VAN SKY TILBURG ! Bij ons kun je leren schaatsen (kunstrijden) en we organiseren jaarlijks een spectaculair ijsgala waaraan alle leden meedoen. Heb je nog geen schaatservaring? Kijk op het sportrooster wanneer je vrij kunt schaatsen.


De meeste kinderen zijn aankomende week een extra dagje vrij ! Extra lang schaatsen door. Stuur je idee in en wie weet zie je het binnenkort op tilburg. Recreatief ijshockeyen bij IJssportcentrum Eindhoven. Elke week in het nieuwe seizoen is het bij IJssportcentrum Eindhoven mogelijk om.


Met het hele gezin het ijs op Op zaterdag en zondag kun je bij IJssportcentrum Eindhoven familieschaatsen! Dit kan op zaterdagen van 12. Je mag dan met allerlei soorten schaatsen , sleetjes en stoeltjes op het ijs.


Weer een schaats ­baan in Tilburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.