dinsdag 17 maart 2020

Tapijtspray tegen vlooien

Grootste aanbod Vlooientabletten. Alle merken Vlooienpipetten. Altijd de beste deal voor jou. The Pet Doctor werkt uitstekend tegen vlooien , teken en mijten.


Spray regelmatig op plaatsen waar vlooien , teken en mijten zich kunnen verschuilen.

Op deze manier voorkomt u dat uw huisdier last krijgt van vlooien , teken of mijten. Sluit ramen en deuren van de te behandelen ruimten. De omgevingsspray kan gebruikt worden ter bestrijding van vlooien en larven op het tapijt de mand en omgeving van het dier.


Door de meegeleverde spuitlans kunnen ook vlooien op minder makkelijk bereikbare plaatsen worden aangepakt. Het middel kan eenvoudig worden toegepast en werkt wekenlang na. AĆ«rosol, dus makkelijk toepasbaar.


Beaphar Vlooienspray is een bestrijdingsmiddel tegen vlooien en -larven in de omgeving van uw hond of kat.

Tapijtspray ter bestrijding van vlooien in de omgeving van uw huisdieren. Bij een vlooienbesmetting bevindt van de besmetting zich in de omgeving van het dier in de vorm van vlooieneitjes, -larven en -poppen. Elke weken herhalen zolang vlooien aanwezig zijn.


HGX spray tegen vlooien is geschikt voor in het huis. Onze vlooienspray heeft een langdurige werking van tot weken en is daarnaast vlekvrij. Voor een goede werking tegen de vlooien is een zekere inwerkingsduur gewenst. Sla daarom bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over.


Vlooien zijn taai en laten zich niet zomaar kisten. Een plaag die u maar niet onder controle krijgt, kan het gevolg zijn van: - Overlevende cocons: vlooien in cocons sterven niet en komen gewoon uit als de tijd rijp is. Om ook die vlooien te doden, is een herhaalde behandeling van de omgeving noodzakelijk. Shop direct online op beslist.


Werkzaamheid gedurende tot weken. Bolfo mand en tapijtspray is een omgevingsspray tegen vlooien en vlooienlarven. Bolfo mand- en tapijtspray tegen vlooien en vlooienlarven € 1€ 95.


Met de Luxan mand- en tapijtspray bestrijdt u vlooien en vlooienlarven in huis.

Het kan gebruikt worden in diverse woon en verblijfplaatsen. Het grootste assortiment voor uw huisdier: koop goedkope aanbiedingen bij de beste dierenwinkels online Vergelijk alle prijzen en bespaar veel. Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste dierenapotheek. Verpakt als aerosol dus makkelijk in gebruik.


Van vlooien weet iedereen wel dat ze het hele jaar aanwezig kunnen zijn, maar ook teken kunnen bij een voldoende hoge buitentemperatuur het hele jaar actief zijn. Je hond kun je afhankelijk van het type product maandelijks of halfjaarlijks ontvlooien om de vlooien preventief te voorkomen. Een pipet breng je meestal maandelijks aan in de nek van je hond.


Een halsband tegen vlooien gaat langer mee, circa tot maanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.