maandag 30 maart 2020

Zwembad glijbaan kopen

Shop uit ons uitgebreide assortiment glijbanen. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Bespaar tot wel via kiesproduct. Keuze uit meer dan 7zwembaden!


Zwembaden van simpel tot luxe.

Onze glijbanen zijn gemaakt van een duurzaam kunststof en zijn ook geschikt voor zwembaden met een zoutelektrolyse systeem. Daarnaast hebben al onze zwembad glijbanen een uniek water verdeel systeem. Hierdoor wordt de glijbaan min of meer een ‘waterglijbaan’. Met deze waterglijbaan haalt u uren speel plezier in huis. Zwemplezier met deze glijbanen Met een glijbaan beleeft u dubbel zoveel plezier aan uw zwembad.


Kiest u voor een rechte duik naar beneden of maakt u liever een bocht. Een zwembad speelcentrum heeft maar een klein veilig laagje water, meestal een glijbaan en een waterstraal die wordt aangesloten op de tuinslang. Zie bijvoorbeeld het krokodil playcenter of het grote dinoland playcenter.

Kortom heerlijk waterspeelgoed! Bijna niks maakt een zwembad meer af dan een glijbaan. In ons assortiment vindt u daarom diverse glijbanen voor uw zwembad.


Niet alleen voor kleintjes, maar ook voor ouderen is een glijbaan een groot plezier. Rhodos is al jarenlang specialist op het gebied van wellness en biedt eersteklas A-merken. Bekijk ons aanbod online of bezoek onze showroom.


De blauwe aanbouw glijbaan is gemakkelijk te bevestigen met slechts schroeven. Deze glijbaan is een leuke uitbreiding aan uw eigen speeltoren of speelhuis. Er zijn zwembad glijbaan kopen leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Zo is het bij ons altijd sale. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Naast complete glijbanen zijn er ook aanbouwglijbanen.

Een aanbouwglijbaan moet altijd bevestigd worden aan het platform van een speeltoestel. Glijbanen met een waterfunctie hebben een aansluiting voor de tuinslang. Je kunt daarmee water op het glijoppervlak sproeien, waardoor de glijbaan verandert in een waterglijbaan.


Vergelijk verhuurbedrijven. Kies uit producten vanaf € 390. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Binnen enkele minuten gereed om te vullen met water.


Intex is als fabrikant gespecialiseerd in deze speelcentrum zwembaden. Kopen bij een Intex dealer = kopen met één jaar fabrieksgarantie. De Intex speelcentrum zwembaden zijn de leukste opblaaszwembaden van Intex. Bovendien zijn de glijbanen gemaakt van duurzaam en degelijk materiaal voor jarenlang plezier.


Een glijbaan kopen kan in één van onze filialen, maar het is net zo makkelijk om online een glijbaan te kopen. Zo ook de First Slide glijbaan van Little Tikes. Te koop originele gedraaide zwembad glijbaan met water sproeiers hoogte 177cm neemt weinig ruimte in omdat deze gedraaid is voor i. De belangrijkste leverancierslanden of -regio's zijn china, Taiwan, China, die respectievelijk , voorzien van zwembad glijbaan kopen. De glijbaan biedt ruim een meter glijpret voor de kinderen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


De meeste zwembaden in Nederland hebben ook minimaal één glijbaan. Hoe gaaf is het om van één of meerdere glijbanen af te gaan en deze spanning en sensatie te voelen? Hieronder vind je een aantal zwembaden en beschrijving.


Vaak binnen enkele minuten. Waterglijbanen koop je eenvoudig online bij bol. Zeer ruim assortiment met opblaaszwembaden in allerlei vormen en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.