maandag 16 maart 2020

Wilgentakken afscheiding

Door de duurzaamheid en flexibiliteit van wilgentenen kan dit op brede schaal worden toegepast. Wilhout heeft eigen bossen waarin de wilgentakken wordt geteeld. Wilhout kan ook materialen leveren als u zelf uw eigen wilgentenen afscheiding wilt maken. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online.


De wilgentakken die gebruikt worden zijn ecologisch verantwoord en komen allemaal uit speciaal daarvoor aangelegde kwekerijen en grienden in Nederland en Frankrijk.

Deze palen zullen na enige jaren uitgroeien tot een rij knotwilgen. Het is een duurzame manier om bijvoorbeeld je tuin af te scheiden die er ook nog eens heel mooi uitziet. Een schutting van gevlochten hout geeft jouw tuin in één klap een landelijke en romantische sfeer waar geen andere schutting tegenop kan. Zo’n afscheiding ziet er ingewikkeld uit, maar in werkelijkheid is het helemaal niet zo moeilijk.


Nobelhout levert diverse producten om een natuurlijke afscheiding in uw tuin te creëren, van decoratierietmat en boomschorsmat tot solide wilgentenenscherm en robuust kastanjehout. Vanzelfsprekend zijn deze natuurlijke afscheidingen ook prima te combineren met de artikelen uit het assortiment geïmpregneerd en hardhouten tuintimmerhout. Met een tuinscherm van grof gevlochten wilgentakken creëer je een afscheiding naar de buren die natuurlijk in het landschap opgaat.


Roodachtige omheiningen van wilgentakken vormen een mooi contrast met sappige, groene beplanting of kleurige meerjarige planten.

Heeft u nog geen schutting staan en wilt u graag heidematten, wilgenmatten of andere matten als natuurlijke schutting plaatsen? Dan adviseren wij u om eerst een stevige basis van bijvoorbeeld een betonstaalmat met houten palen te plaatsen. U kunt de natuurlijke afscheiding dan hier tegenaan plaatsen. De wilgentenenschutting is een milieuvriendelijke manier om een tuinafscheiding te maken.


Maar ook als oeverbescherming langs de slootkant of vijver biedt het een. Iedereen kent de manden en korven in allerlei maten, maar wilgentenen werden bijvoorbeeld ook gebruikt in dijken en beschoeiingen van sloten en vaarten. Wij beschikken over een aantal bossen waarin het vlechtmateriaal en de levende palen gekweekt worden. Hierdoor bent u verzekerd van het beste materiaal. Met het materiaal dat wij leveren kunt u bijvoorbeeld uw wilgentenen schutting zelf maken of vlechten.


Hier vind je een stap voor stap beschrijving voor het maken van een schutting van wilgentenen. Een wilgentenen schutting is praktisch en duurzaam. Wil je een mooie landelijke uitstraling bereiken, dan kun je kiezen voor een simpele afscheiding van dikke wilgentakken. Deze tuinafscheiding is open gelaten en is vooral bedoeld als symbolische tuinafscheiding, bijvoorbeeld rond een zijtuin. Onze natuurlijke afscheidingen geven privacy op een compleet ecologische manier.


Als totaal leverancier hebben wij een grote verscheidenheid aan schermen, matten en rollen in ons assortiment van hazelaar, bamboe, wilgentenen, riet, boomschors en heide. Zowel de wilgenschermen als de wilgenmatten zijn verkrijgbaar in meerder varianten.

Doordat de lat bijna niet opvalt lijkt dit scherm op de traditionele wilgenvlechtwerken. Natuurlijke tuin afscheiding , mooie wilgentakken. Wat anderen zeggen Okay, this idea would only work if you have access to long, thin branches.


Met het snoeihout dat je bekomt na het knotten van een wilg kun je leuke dingen doen. Ik maak een haag van wilgentakken die een afscheiding vormt tussen de kippenren en de moestuin. Verwijder van de dikkere takken ook alle twijgjes.


De wilgenrol heeft een natuurlijke uitstraling waardoor dit een organisch onderdeel van je leefomgeving wordt. Zoekt u een wilgentenen schutting met natuurlijke uitstraling, die bij uw tuin past? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle door ons geplaatste levende wilgentenen schuttingen gebruiken wij uitsluitend ecologisch materiaal. Nadat we samen met u een plan van aanpak hebben gemaakt, plaatsen bij uw biologische schutting vakkundig, snel en met garantie.


Balkonschermen koop je bij Balkon schermen. Maak van je balkonafscherming een mooie rand van wilg, riet, bamboe of kunstof en. Wilgentakken Wilgentakken bestellen.


U kunt ze ook los bestellen om zelf te vlechten en aan uw voorkeur aan te passen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.