maandag 16 maart 2020

Watermeterput deksel

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment deksels. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Een watermeterput moet deugdelijk en robuust zijn. Zo dienen de wanden en bodem voldoende sterk te zijn. Putten worden geleverd zonder watermeter.


Door het lokale waterleidingbedrijf wordt er een watermeterbeugel met watermeter geplaatst. U kunt bij PWN een putdeksel bestellen. Ja, dit is alleen mogelijk voor klanten van PWN. Om een meterput af te kunnen dekken is een putdeksel nodig.


Deksel met eenvoudige sluiting, een doorvoer Ø68mm op de kopse kanten, een grondplaat en vorstplaten.

De watermeterput wordt achter de Standaard afmetingen zijn bijv. Naast de standaard watermeterput is het mogelijk alle afwijkende maten en afwerkingen te fabriceren. Hierbij kan gedacht worden aan een vlakke bovenkant voor plaatsingen in verhardingen of verzwaarde deksels geschikt voor zwaar verkeer. Hieronder zijn de standaard watermeterputten afgebeeld.


Wilt u meer weten over een bepaalde watermeterput. Deze robuuste, waterdichte, pe watermeterput is voorzien van Kiwa gekeurde watermeters. Per watermeter is een Kiwa gekeurde kogelkraan, controleerbare keerklep, en Kiwa gekeurde hoofdafsluiter geïnstalleerd.


De put is voorzien van een pe deksel welke door middel van sloten afsluitbaar is. Het deksel zorgt er voor dat de put vorstvrij is. Koop en verkoop watermeterput eenvoudig op Marktplaats. De kunststof watermeterput is standaard voorzien van een kunststof opliggende deksel en een binnen deksel , optioneel is de watermeterput uit te voorzien van een aluminium afdekking.


Tevens levert Aquafix watermeterputten van kunststof voor o. De wanden van de watermeterput moeten worden uitgevoerd in beton, metsel-werk of ander duurzaam materiaal, een en ander ter beoordeling van Brabant Water N. De vloer van de put dient van zand te zijn, eventueel voorzien van een laagje grind. De opening onder het deksel moet dezelfde afmetingen hebben als de watermeterput. Tevens worden watermeterputten zeer vaak toegepa st op campings, bungalowparken, woonboten etc.

Watermeterputten worden vaak toegepast bij te lange aansluitleidingen. Een bouwwatermeterput wordt bij ons altijd compleet bij je afgeleverd met een waterstandleiding. Deze is uitgevoerd met twee watertappunten.


Bovendien is een watermeterput voorzien van een scharnierend deksel. Dit deksel kun je met een los mee te bestellen hangslot afsluiten. Een vlakke watermeterput type 7met beloopbaar deksel. Wij kunnen de put uitvoeren met een aluminium tranenplaat deksel wat dikker is dan normaal en verstevigd is met een extra kruis erin gelast.


Let wel: dit deksel is niet geschikt voor zwaar verkeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.