vrijdag 13 maart 2020

Tarieven zwemles

Hieronder vind je onze tarieven voor alle zwemlessen die wij geven. Heb je vragen over de kosten of wil je meer weten over bijvoorbeeld PGB begeleidingslessen? Neem dan contact op met de receptie. Gedurende de periode dat uw kind zwemles ABC volgt mag hij of zij op vertoon van zijn zwemleskaart tijdens de recreatieve openingsuren gratis vrijzwemmen.


Zonder A-diploma mag een kind alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen.

Begeleiders betalen de normale entreeprijs. De tarieven voor het zwemlespakket zijn met zwemdiplomagarantie. Kinderen Nieuwe leerlingen voor de watervrijgroep en het vervolgtraject voor A , minuten les: lessen voor € Een maandkaart voor vervolgtraject diploma B,C en zwemvaardighei vier lessen van een uur: € 47.


Het hele traject tot aan het diepe bad kost € 57- ongeacht het aantal lessen. Bekijk hier de tarieven voor zwemles. Zwembad De kupe Buitenpost.


De bandenglijbaan, en het gedeelte waarbij je onder de rotsen door zwemt zijn helaas gesloten door groot onderhoud. Het golfslagbad het zwembad achter de rotsen, en.

Onze zwemschool staat voor kwaliteit, individuele aandacht en veel zwem plezier. Daarom hanteren wij een maximum aantal leerlingen per lesgever. Tarieven zwemles alles over de kosten voor zwemles.


We willen graag dat je kind goed en veilig leert zwemmen. We betalen daarvan het zwemba het water en de zwemonderwijzers. De kosten voor zwemles zijn voor kinderen en volwassenen gelijk.


Op onze tarievenpagina vind je actuele prijzen. Binnenkort gaan we ook kijken naar zwemles in de ochtenduren en zwemles in kleinere groepjes. Wil je daar alvast meer van weten? Wij bieden u de service om een zwemles zelf af te melden en een inhaalles te reserveren.


Dit doet u met de inlogcode via de persoonlijke pagina in het leerlingvolgsysteem. De zwemlessen voor het Zwem-ABC worden gegeven in het Molenduinbad Norg en tijdens het zomerseizoen ook in het Zomerbad Peize. Wat kost zwemles nu precies en nog veel belangrijker, wat krijgt u ervoor? Voor een goede vergelijking zetten wij graag de kosten en onze sterke punten op een rij.


Gratis vrijzwemmen tijdens de zwemlessen. Gediplomeerde en ervaren zwemonderwijzers.

Voor de zwemles van jeugd betaald u per periode. De volwassen zwemles kunt u per les of met een lesknipkaart betalen. Zwempakketten (Met diplomagarantie, inclusief diplomazwemmen, exclusief inschrijfkosten en aanschaf zwempas) ABC pakket.


Bij plaatsing op de wachtlijst dient u het éénmalige inschrijfgeld van €1euro vooruit te betalen ter bevestiging van de inschrijving. Voor inschrijving betaalt u eenmalig €1- en het afzwemmen kost per diploma €1-. Aqua-Novio’is een zwemvereniging dit houdt in dat u kind lid wordt en gedurende zijn of haar lidmaatschap iedere maand contributie betaald. De beste tarieven voor onbetaalbare vaardigheden. Inschrijven op de wachtlijst is kosteloos en vrijblijvend.


Inschrijfgeld wordt pas verrekend bij daadwerkelijke start. Zwemles A, B en C All-Inkaart € 625. Voor alle leskaarten, doelgroepkaarten, meerbadenkaarten en abonnementen wordt bij afgifte van de magneetpas een borg gevraagd van € 7. Het enige wat u nodig heeft is een e-card.


Deze is bij de kassa te verkrijgen tegen betaling van € 1= borg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.