dinsdag 10 maart 2020

Workshop weber

Shop Weber tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50. Keuze uit 2buitenkeukens!


De laagste prijs op Beslist. Leer op verschillende manieren BBQ-en bij de Weber Grill Academy! Kies je cursusvariant uit een ruime keuze aan BBQ Workshops ! Geeft iets waar iemand echt iets aan heeft: een Weber cadeaubon!


Laat diegene zelf een Weber BBQ workshop kiezen. De cadeaubon is gemakkelijk online te besteden. Kies zelf het bedrag waarmee je iemand wil blij maken.


Workshop weber

Of je nu een beginnende of vergevorderde barbecueliefhebber bent, bij ons vindt iedereen een workshop naar wens! Tijdens de uur durende BBQ workshop leren onze gecertificeerde Weber Grill Masters u alles over houtskool-, gas-, en elektrische barbecues. Bent u ook benieuwd of het verschil te proeven is tussen de verschillende type barbecues? We gaan de blinde smaaktest doen! Reserveer nu een van de BBQ workshops en leer alles over „de weg van het kool“ of over de perfecte zeevruchten BBQ op de Weber Grill Academy.


Tijdens de cursus ben je vrij om de barbecues en accessoires van Weber uit te proberen. Naast een leuke en vooral lekkere workshop , krijg je van ons ook nog een mooi Weber schort, een receptenboekje en een certificaat! Alle Workshops vinden plaats onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde demokok Joop Willemse. Joop kookt al ruim jaar en nog steeds met passie.


Er staat minimaal deelnemers, gaan de workshops altijd door? Als voor een workshop minder dan deelnemers zich aanmelden dan heb je dikke kans dat de workshop deze dag niet doorgaat. We informeren je hier altijd zo vroeg mogelijk over. Je kunt dan of je geld terug krijgen of je deelname doorschuiven naar een andere datum.


Aan de rand van de stad biedt de Weber Original Store op meer dan 5vierkante meter de ultieme barbecuebeleving. Het is Sale bij de Bijenkorf! Alle tuinartikelen vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinartikelen.


Workshop weber

Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals je tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe je een compleet menu voor meerdere personen op je barbecue. Tijdens de BBQ workshop leert u alles over barbecueën, de diverse kookmethodes, het omgaan met de Weber accessoires en nog veel meer! Ter info: bij de Weber workshops worden er alleen Weber barbecues en accessoires gebruikt.


Kom op augustus naar onze Weber Workshop in onze winkel in Utrecht! AllesvoorBBQ heeft het afgelopen jaar diverse workshops georganiseerd en dat was één groot succes. Wilt u de basisvaardigheden van het barbecueën leren? Probeer tijdens een workshop de barbecues van Weber en de bijbehorende accessoires.


Workshop weber

De door Weber gecertificeerde BBQ- workshops zijn een combinatie van praktische instructie van de barbecue en demonstraties van technieken en producten door de Grill Masters. Kom op juli naar onze Weber Workshop in onze winkel in Utrecht! Een BBQ workshop van de enige echte Weber specialist is dan de oplossing. De avond begint met uitleg over Weber en grillmethodes.


Direct of indirect grillen alles komt aan bod. Daarna uitleg over de gerechten. U gaat aan de slag met allerlei gerechten en op verschillende barbecues. Wordt een echte BBQ held en schrijf je in voor deze workshop. Met een BBQ workshop op locatie, georganiseerd door BeefSteak, weet u zeker dat u in een mum van tijd het lekkerste vlees bereidt op de barbecue.


Workshop weber

Of u nu met vrienden wilt barbecueën of met collega’s, wij hebben voor elke liefhebber een geschikte barbecue workshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.