woensdag 18 maart 2020

Zwemles waalwijk

Boek een Hotel bij Olympia. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Telefoonnummer, reviews en meer!


Ons professionele waterteam staat te trappelen om u wegwijs te maken in dit eigentijdse zwemparadijs met drie zwembaden vol verrassend veelzijdig, veilig zwem- en feestplezier. Welke wateractiviteit u ook kiest, in zwembad Olympia wordt het een spetterende belevenis! Wat houd een zwemles bij zwembad Olympia in?


De zwemlessen in zwembad Olympia in Waalwijk (regio Langstraat) zijn voor jong en oud.

Deelnemers van alle leeftijden kunnen bij ons de benodigde vaardigheden verkrijgen om in open water en in een. We zijn als “goed doel “uitgekozen bij de Jumbo in Kaatsheuvel, Sprang Capelle en Waalwijk om mee te doen aan de emballage actie. De actie in Sprang Capelle start al volgende week , en we mogen daar maanden lang flessen in leveren met de doneer knop voor WZV Waalwijk. Zwemles A klein groepje, max. Abonnementen Gelijk uw abonnement verlengen als deze (bijna) is verlopen.


Naast de benodigde vaardigheden kunnen deelnemers bij ons ook hun zwemdiploma halen. Bij Zwemschool Sauna Fit vindt u alles onder één dak. We leiden op van baby of peuter tot elke leeftijd waarop u nog kunt en wilt zwemmen. Heeft u nog een vraag, weet u hoe wij onze diensten kunnen verbeteren of wilt u een klacht indienen over diezelfde dienstverlening van zwembad Olympia? Ga HIER naar de webshop of bestel je kaartjes op: zwemmen.


Vanaf jaar kan jouw kind zwemlessen volgen bij de Tilburgse Zwemschool. Via het Zwem-ABC doorlopen kinderen verschillende niveaus tot en met het C-diploma. Koop nu en bespaar geld vandaag. WZV geeft zwemles aan kinderen vanaf jaar. Er wordt gewerkt volgens het landelijke zwemlesmethode SuperSpetters.


De lesgroepen bestaan uit maximaal kinderen die begeleid worden door enthousiaste zweminstructeurs. Elke les duurt een half uur en de zwemlessen worden twee maal per week gegeven.

Voor de zwemlessen hanteren we een wachtlijst. Wij bieden ook de mogelijkheid voor zwemles in een klein groepje of privé-zwemlessen (of leerlingen op een leerkracht). Kom je ook zwemles volgen bij WZV, er wordt zwemles gegeven volgens de nieuwe methode van de KNZB, SuperSpetters. Wij zwemmen in zwembad Olympia. De zwemles duurt een half uur en vindt plaats op woensdag en vrijdagavond tussen 18.


Wilt u graag komen zwemmen, maar heeft u de zwemslagen niet helemaal onder de knie of voelt u zich nog niet zo vertrouwd in het water? Wij bieden het enige echte Zwem-ABC In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.


Wij vinden het belangrijk dat uw kind op een plezierige wijze leert zwemmen. Om dit te bereiken komt uw kind komt bij ons op de eerste plaats en niet de methode, de. Heeft u altijd al willen zwemmen: leren voor diploma A, B en C, recreatief, sportief of prestatiegericht?


Welkom bij zwemvereniging AquAmigos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.