woensdag 25 maart 2020

Zwemles tropiqua

Zwemles begint met rustig wennen aan het water. Daarna gaan we stap voor stap verder, zodat jouw kind goed leert zwemmen. Daar heeft jouw kind de rest van zijn leven profijt van. Je kunt jouw kind inschrijven vanaf jaar en jouw kind kan dan worden uitgenodigd om aan de zwemles te beginnen vanaf jaar. Tropiqua geeft verschillende soorten zwemles.


Subtropisch zwembad voor buitengewoon zwemplezier voor jong en oud.

Met glijbaan, peuterbad en een wedstrijdbad waar ook zwemlessen worden gegeven. Alle kinderen die op zwemles zitten kunnen gebruik maken van deze communicatietool. Via een code, die je digitaal van ons krijgt toegestuur kunt je inloggen in de persoonlijke scoremodule van jouw kind.


Je ontvangt na de opgave voor het totaalpakket een lespas (borg is €00) bij de kassa. Er worden het gehele jaar door ook voor alle leeftijdscategorien (betaalde) activiteiten georganiseerd zoals ouder en kind zwemmen voor de allerkleinsten en discozwemmen voor de grotere kids. Je kunt het inschrijfgeld ook betalen aan de kassa van het zwembad.


Je inschrijving wordt afgehandeld als je het inschrijfgeld betaald hebt. Er is voor jong en oud van alles te beleven!

Gelegen aan het Jan Salwaweg in Veendam kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie terwijl u wacht als uw kind zwemles heeft. Bezoekers kunnen, naast zwemmen en dobberen, genieten van de Finse sauna of het Turks stoombad. Binnenkort wordt er daarom gestart met nieuwe groepen. Betrokkenheid en plezier zijn de kernwaarden om effectief te kunnen leren zwemmen.


Samen met een organisatie die zich inzet voor deze groep mensen is dit evenement mogelijk maakt. Diploma’s voor één vast tarief! Met dit all-in lespakket Zwem-ABC koopt u een zwemlespakket waarmee uw kind gegarandeerd het complete Zwem-ABC haalt, ongeacht. Goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen. De allerkleinsten kunnen beginnen met peutersurvival.


Voor volwassenen en jongeren die op jonge leeftijd niet of niet goed hebben leren zwemmen hebben we ook zwemlessen. Bij de Parrel is zwemles altijd een feestje! De peuters leren tijdens de lessen zichzelf te redden in het water. EasySwim zwemles wordt ook in het weekend gegeven.


Uit ervaring weten we dat het aanleren van nieuwe handelingen beter gaat als u zich op uw gemak voelt en als u uw ervaring samen met leeftijdsgenoten kan delen. Daarom hanteren we de volgende indeling voor onze zwemlessen: Zwemlessen vrouwen: vrouwelijke deelneemsters vanaf jaar zijn hierbij van harte welkom. Welkom bij de zwembaden van de gemeente Oldambt!


Hieronder kunt u een keuze maken uit alle activiteiten die wij in de zwembaden bieden.

Opgeven voor zwemlessen in de. Het enige wat u nodig heeft is een e-card. Deze is bij de kassa te verkrijgen tegen betaling van € 1= borg. Het zwembad van Bedum te Groningen.


Voor informatie over openingstijden, faciliteiten etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.