donderdag 26 maart 2020

Vakantiehuis met sauna

De officiële website van Booking. Bezoek De Leistert, het beste bungalowpark van Nederland. Schitterende vakantiewoning in het Heuvelland van Zuid-Limburg met panoramisch uitzicht en wellness. Binnen design wellness vindt u een groot privé zwemba en een sauna , daarnaast douche en toilet. De vakantiewoning beschikt over slaapkamers elk met eigen design badkamer.


Tips voor een vakantiehuis met sauna.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de mogelijkheden voor een huisje met privé- sauna zijn eindeloos! Ontdek de luxe huisjse met sauna en beleef een onvergetelijke vakantie. Sommige vakantiehuizen met sauna beschikken ook over een bubbelba zo wordt ontspannen nog leuker! Over het vakantiehuis met sauna Ons vakantiehuis biedt voldoende ruimte aan vier personen en is van alle moderne gemakken voorzien. Dit privé vakantiehuis staat in Burgh-Haamstede, op het vakantiepark Duinrand Oost.


Even geen zorgen, en helemaal de batterij opladen. Vakantiehuis met sauna Heerlijk ontspannen tijdens uw vakantie. Uitrusten van de drukte uit het dagelijks leven.

Dit allen doe je optimaal in een luxe vakantiehuis met wellness. Lekker loskomen van het dagelijkse leven, genieten van de heerlijke zeelucht en heerlijk tot ontspanning komen. Wist je dat de ons land een kustlengte heeft van 5km? Luxe vakantiewoningen met privé wellness. Wij bieden dé perfecte vakantiebestemming aan om even heerlijk tot jezelf te komen!


Wij verhuren bijzondere vakantiewoningen met privé wellness faciliteiten. Huisje met privé jacuzzi en sauna. Je geniet van een totale privacy, omdat de wellness faciliteiten in je eigen tuin staan. Zo vaak je wilt kun je gebruik maken van een Finse houtgestookte sauna , jacuzzi en buitendouche.


VAKANTIEHUIZEN MET SAUNA ZOEKEN. Dan heb je tijd om ook eens te genieten van een ontspannen tijd in de sauna. In dat geval is het natuurlijk heerlijk om de luxe te hebben van een huisje met sauna. Verwen jezelf met een weekendje wellness. Een wintersportvakantie in Oostenrijk, survivallen in de Ardennen of een luxe vakantie in Spanje, de mogelijkheden zijn eindeloos.


Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Gelegen op prachtige groene locatie aan het IJsselmeer in Noord-Holland. Vind vakantie huis het nu op Kensaq.


Bent u op zoek naar rust en ontspanning, en zou een vakantiehuis met een jacuzzi en sauna daar goed bij aansluiten?

Dan is Recreatiepark De Boshoek uw perfecte bestemming. Op ons vakantiepark op de Veluwe vindt u namelijk diverse wellness vakantiehuizen met jacuzzi en sauna – ideaal voor een wellnessvakantie in Nederland. Alle vakantiehuizen zijn geselecteerd op sfeer en ligging. Bij ieder vakantiehuisje met jacuzzi staan tips voor leuke uitstapjes in de omgeving en kun je wandelen en fietsen. En zoek je, naast de jacuzzi, nog meer wellness, boek dan eens een vakantiewoning met sauna en zwembad.


De vakantiehuizen zijn bijna allemaal voorzien van een hottub of jacuzzi, sauna of sunshower of allemaal. Voor een huisje met sauna heb je de keuze uit een vakantiehuis met Finse sauna of een vakantiehuis met Infraroodsauna. Onze vakantiewoningen zijn geschikt voor tot personen en liggen midden in de natuur met veel luxe en privacy. Accommodatie vakantiehuis met sauna.


De privé vakantiewoning met sauna staat in Burgh-Haamstede. Je vind de woning op het vakantiepark Duinrand Oost. De grote tuin is rondom voorzien van een hoge haag waardoor volledige privacy is.


Privé genieten van je Finse sauna , whirlpool én verlichte buitenjacuzzi. Vers gevuld met bruisen masserend water. Met een vakantiehuis met overdekt privé zwembad heb je urenlang plezier. Je hebt het hele huis en zwembad voor jou alleen en kunt op ieder moment van de dag in het zwembad plonsen, hoe fijn is dat.


En als het buiten koud en nat is, geniet je des te meer van je vakantiehuis met privezwembad. Een vakantiewoning met binnenzwembad zorgt voor een. Af en toe is het belangrijk dat u tijd met uw geliefde alleen spendeert. En hoe lekker is het dan wanneer u dit doet in een luxe bungalow met een privé-jacuzzi of hottub buiten in de tuin.


Geniet samen van een heerlijk glaasje champagne terwijl u de prachtige sterrenhemel bewondert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.