dinsdag 31 maart 2020

Zinken brievenbus

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Deze zinken brievenbus is een echte blikvanger voor buiten het huis. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De brieven kunnen door de gleuf en door middel van een klep kan je de brievenbus openen en sluiten. De brievenbus kan opgehangen worden met schroeven (schroeven niet inbegrepen). Deze brievenbus is gemaakt van gelaste roosters die verzinkt zijn met zink -aluminium. Brievenbus schanskorf verzinkt. Elegante hoge zinken schenkkan met lavendelmotief.


Decoratief op uw tuintafel, samen met de andere artikelen uit de lavendel. Zink kennen we allemaal van dakgoten. Zinken schenkkan middel, Lavendelmotief.


Maar het wordt ook veel toegepast als dak- en gevelbekleding. Niet op zijn minst omdat het in zes verschillende standaard kleuren geleverd kan worden. Aarts Koper verwerkt zink onder andere tot lampenkappen, brievenbussen , spatwanden en afzuigkappen.


Bezoek onze grote showroom op onze nieuwe locatie met ruim 1opgestelde brievenbussen. Welke brievenbus past het best bij u? De wandbrievenbus is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten, materialen, motieven en patronen. Op deze pagina vind u ons ruime assortiment wandbrievenbussen.


Heeft u de brievenbus gevonden die bij u past? Kies uit 1producten vanaf € 299. In de brievenbus zit namelijk een apart vak voor de krant. Het design van de brievenbus zorgt voor een moderne uitstraling en het roestvrijstalen materiaal is ook nog eens bestendig tegen corrosie.


Zinken brievenbus

Voordelen van een RVS brievenbusEen RVS. We hebben je zoekopdracht uitgebreid naar ‘Tuin en Terras’ met onderstaande resultaten. Wordt op de plaats gehouden door magneten.


Gemaakt van dik, warm gegalvaniseerd plaatwerk met poedercoating. Bij de een gaat de klep naar boven open, bij de ander kan de postbode de post tegen de inworpklep aanduwen en deze zal dan naar binnen opengaan. Nadat de post ingeworpen is, zal de klep door middel van een veer, automatisch weer sluiten. Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire. Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt.


De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel. Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model?


Of bezoek onze showroom in Zutphen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.