vrijdag 13 maart 2020

Zwembad lamellen prijzen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Zwembad Lamellen aanschaffen?

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel Lamellen online of bezoek de winkel. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!


Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. U krijgt van ons per mail een nette offerte waarin duidelijk alle prijzen vermeld staan van zowel de afdekking als de bijkomende kosten voor verwijderen, installeren, afvoeren oude lamellen etc. Een lamellen zwembad afdekking heeft diverse voordelen.


U bespaart geld en energie, kinderen en huisdieren worden beschermd en zwembad lamellen houden uw zwembad schoon en zorgen voor een betere waterbalans.

Daarnaast vindt u bij ons zwembad lamellen van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. PVC witte lamellen 4x(32m ) Voor een bad van 4x(32m²) hebben wij al PVC witte vervang lamellen vanaf € 5- incl. BTW per m² (deze prijs is excl. inmeten, transport, retourname oude lamellen en plaatsing). U ontvangt van ons per mail een nette offerte waarin duidelijk alle prijzen vermeld staan van zowel de afdekking als de bijkomende kosten voor verwijderen, installeren, afvoeren oude lamellen etc. En mocht u specifieke vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Wanneer de lamellen zijn gesloten, koelt het water veel minder snel af. Met speciale solar lamellen kan het water ook opgewarmd worden. Een rolluik biedt de nodige veiligheid. Kleine kinderen (of huisdieren) kunnen niet in het zwembad vallen en worden door lamellen van het rolluik tegen gehouden.


Er zijn twee manieren waarop een zwembad rolluik bevestigd kan worden: als opbouwsysteem of inbouwsysteem. Bij een opbouwsysteem bevindt de rol met lamellen zich buiten het zwembad. Een decoratieve omkasting van het rolluik is mogelijk.


Bij een inbouwsysteem is de rol met lamellen volledig weggewerkt in het zwembad. Starline Roldeck lamellen PVC Solar per m2. De lamellen vormen daarnaast een veilige en duurzame afdekking voor jouw zwembad. Heb je een lamellenafdekking voor op het zwembad ?

En zijn de lamellen versleten of kapot? Door onze jarenlange ervaring kunnen we elke klant verder helpen, zowel op vlak van lamellen als de technieken van het rolluik. De transparante en solar lamellen hebben naast een isolerende functie ook een opwarmend effect.


Zodra de zon schijnt zullen deze de temperatuur van uw bad bevorderen terwijl de andere lamelkleuren dat niet zullen doen. Naast PVC zijn er ook polycarbonaat lamellen (PC lamellen ) verkrijgbaar (enkel in transparant, aluminium look en solar uitvoering). Soms is het nodig om slechts een vervanging van uw lamellen doen. Als uw motor in perfecte staat is moet U alleen de lamellen vervangen. Deze vervanging is gemakkelijk om te doen en zal met personen ongeveer uuren duren.


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Specialistisch advies nodig? Jouw nieuwe favoriete zwembad prijzen kopen?


Prijzen van een inbouw rolluik (7×meter) beginnen bij ongeveer € 10. Maak nu gebruik van onze online offerteservice en vraag vrijblijvend prijzen en voorstellen aan. Wij streven ernaar om altijd de goedkoopste van Nederland te zijn. Dit kunnen wij aangezien wij de lamellen zelf in eigen beheer produceren.


Door het opzetten van deze website is het voor u als klant een stuk eenvoudiger geworden om een offerte op te vragen en uw zwembad lamellen te laten vernieuwen. Wij hebben een eigen service dienst en vakkundige monteurs. Zie onder verschillende modellen en prijzen , overige maten opvraagbaar.


Nieuw Revodeck lamellen afdekking speciaal voor hoogwater niveau en motor buiten zwembad zeer compact en waterdichte behuizing. Motor kan nooit nat worden. Voor bestaande en nieuwe zwembaden. FOLDER REVODECK NIEUW PDF.


Onze noppenfolie is ook verkrijgbaar in standaardafmetingen. U kan de prijs zelf online berekenen of beroep doen op ons voor de prijzen van op maat gemaakte afdekkingen. Wanneer uw zwembad lamellen vervangen noodzakelijk is hangt af van onder andere de kwaliteit van de lamellen , de soort lamellen en in hoeverre de lamellen blootgesteld worden aan weersinvloeden. Er zijn verschillende soorten zwembad lamellen op de markt, waaronder de solarlamel. Deze uitvoering is zowel verkrijgbaar voor de klassieke PVC lamellen als voor de lamellen gemaakt van polycarbonaat materiaal.


Deze lamellen zijn net zo transparant als een autoruit waardoor je het water in uw zwembad uitstekend kunt zien. Hierdoor kunnen wij u ten aller tijden helpen bij de aanschaf van een compleet systeem, het vervangen van uw externe of buismotor (ongeacht welk merk) of bij het vervangen van uw bestaande lamellen (ongeacht welk merk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.