maandag 23 maart 2020

Zwembad winterzeil

Voorkom een verstoorde waterbalans. Zowel standaard afmetingen als maatwerk. Ruime keuze zwembadafdekkingen! Zwembadafdekking nu al vanaf €99. Vind lucht lucht warmtepomp als je nu zoekt.

U kan het winterzeil op verschillende manieren vasthechten. In het gras, in de boordstenen of in hout. Onze winterzeilen zijn geschikt voor alle type zwembaden. Een winterzeil op maat van uw zwembad. Wanneer u een kijkje neemt in het assortiment met winterzeilen voor een zwembad hier bij Dekzeilenshop.


Wie op zoek is naar het beste winterzeil , neemt deze deluxe variant. De opspanning gebeurt met luxe spanveren welke geen rek verliezen en niet worden aangetast door weersinvloeden (zoals bij elastiek).

Daarnaast kunt u deze spanveren nog extra aantrekken om het winterzeil zo strak mogelijk over het zwembad af te spannen. Winterzeil zwembad , prima bescherming voor de winter. Dit neemt evenwel niet weg dat een dergelijk zeil voor tijdens de winter een uitstekende aankoop kan zijn. Een goede winterafdekking voorkomt dat bladeren en ander vuil in uw zwembad terecht komen.


Bovendien laat een winterzeil (behalve een PVC winternet) vrijwel geen zonlicht door, waardoor u veel minder kans op algen heeft. Deze winterzeilen zijn geschikt voor diverse ovale zwembaden. Dit is nodig om je winterzeil te kunnen spannen.


Bent u op zoek naar een zwembad winterzeil voor de koude maanden van het jaar? Dan bent u bij Rhodos op de juiste plek. Helaas is Nederland niet een land waar u het hele jaar kunt relaxen in het zwembad , dus de nodige bescherming van uw water is tijdens de koude maanden wel nodig. Ingebouwde zwembaden Deze standaard winterzeilen zijn gemaakt voor ingebouwde ronde zwembaden. Het zeil is gemaakt van duurzame materialen en is bestand tegen de meest extreme temperaturen.


De bovenkant van het zeil is blauw, de onderkant is zwart om zo weinig mogelijk licht door te laten en zo algengroei tot een minimum te beperken. Ook de nodige elastieken of elastiek verkrijgbaar per meter om uw winterzeil strak over het zwembad te spannen vindt u hier. Bespaar aanzienlijk op uw Energiekosten!

Deze zeilen zijn vervaardigd uit polyethyleen met coating aan beide zijden. Ze worden geleverd met een lange elastiek om door het zeil te vlechten. Daarmee wordt het zeil vastgehecht aan de bevestigingspinnen.


Ik gebruik ook al enkele jaren een winterzeil. Indien je het zeil zonder ondersteuning op het zwembad legt, zal het zeil op het water liggen en blijft het regenwater gewoon op je zeil liggen. Ik heb ook met spanbanden al geprobeerd maar dan blijft het regenwater tussen de spanbanden liggen.


Hier vind je alle winterzeilen die geschikt zijn voor Gardipool houten zwembaden. Voor de meeste zwembadbezitters een tijd waarin het even gedaan is met baantjes trekken en zwemplezier. Maar neem nog wel even de tijd om uw zwembad goed op de koude periode voor te bereiden.


Na het winterklaar maken van het zwembad (waarvoor u overigens ook bij ons terecht kunt!) is het verstandig het zwembad af te dekken met een stevig. GoLanTec energietechniek is een geregistreerd installatiebedrijf en modificeert en bouwt energiebesparende zwembaden. We onderscheiden op vlak van een afdekzeil zwembad dan ook een versie die geschikt is om tijdens de zomer of tijdens de winter te plaatsen.


De voordelen van een zomerzeil zwembad liggen in grote lijnen gelijk aan de voordelen die zijn verbonden aan een winterzeil. Toch zijn er ook enkele verschillen merkbaar. Dit vuil kan er namelijk voor zorgen dat het zwembad er niet uit komt te zien.


Het gaat hierbij uiteraard om een zwembadafdekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.