donderdag 26 maart 2020

Winter afdekzeil zwembad

Voorkom een verstoorde waterbalans. Zowel standaard afmetingen als maatwerk. Grootste aanbod afdekzeil zwembad winter. Afdekzeilen in diverse maten en vormen.


Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Winter afdekzeilen Duid de vorm van het zwembad aan. Zit de vorm van jouw zwembad er niet tussen, aarzel dan niet ons te contacteren.


Dit winter afdekzeil dient als veiligheidsnet en winterafdekking, compleet met kabel en bevestigingsmaterialen t. Zo vermindert de kans op algengroei aanzienlijk. Elk zeil is voorzien van een waterdoorlatend gaas om regen en smeltende sneeuw door te laten zonder dat het zeil doorhangt. Koop uw afdekzeil voordelig bij Azalp.


Omdat wij geen showroom of winkelpand hebben, kennen onze zwembadaccessoires gegarandeerd een scherpe prijs.

Hebt u toch ergens een van onze zwembaden of accessoires goedkoper gezien, geef dit dan aan op onze contactpagina. Wij zullen dan met een scherpere offerte voor de door u gewenste afdekzeil komen. Voor het overwinteren van uw zwembad is een winternet of een winter afdekzeil gewenst. Het bevordert de levensduur van uw zomerafdekking en voorkomt herfst- en wintervuil in uw zwembad. Winterzeil zwembad , prima bescherming voor de winter.


Een winterzeil zwembad is iets waar je op het eerste zicht niet meteen aan denkt wanneer je er voor kiest om een zwembad te kopen. Dit neemt evenwel niet weg dat een dergelijk zeil voor tijdens de winter een uitstekende aankoop kan zijn. Interline afdekzeilen voor alle Interline inbouwzwembaden.


Liever niet online bestellen? Kom dan naar één van onze drie verkooppunten. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Een afdekzeil zwembad kopen speciaal voor gebruik in de winter is een verstandige zet. Met een winterafdekking kunt u uw professionele buitenzwembad beschermen tegen winterse invloeden én bevriest het water veel minder snel!


Onze winterafdekkingen voor zwembaden zijn zeer duurzaam en van de. Het is verstandig om je zwembad af te dekken in de winter. Doe dit nadat je je zwembad winterklaar hebt gemaakt.

Bovendien bescherm je je zwembad tegen beschadigingen en vuil van buitenaf. Daarnaast kunt u deze spanveren nog extra aantrekken om het winterzeil zo strak mogelijk over het zwembad af te spannen. Door gebruik te maken van een winterzeil op het zwembad wordt voorkomen dat dergelijk vuil zich weet te manifesteren. Het gevolg is dat uw zwembad er ook tijdens de winter ten allen tijde goed uitziet en dat zonder dat u er eerst ettelijke uren tijd in dient te investeren.


Bij het winterklaar maken van een zwembad komt meer kijken dan alleen een winterafdekking spannen over het zwembad. Veel mensen besteden het winter - en zomerklaar maken van hun zwembad dan ook liever uit. U kunt vanzelfsprekend contact met ons opnemen hierover. Heeft u gewoon een vraag over een afdekking bevestigen? Dat mag u ook gewoon stellen!


Speciaal ontwikkeld voor zwembaden. Op maat gemaakt naar wens, voorzien van RVS ogen (elke 50cm) welke geplaatst worden in een versterkte zoom (ter voorkoming uitscheuren). Deze zware stenen moeten er voor zorgen dat het afdekzeil altijd netjes op zijn plaats blijft liggen, zelfs onder de meest gure en intense weersomstandigheden. Voor een zwembad is een afdekzeil zeker noodzakelijk, dit om de kwaliteit van het zwembadwater te beschermen. Het eerste voordeel van een afdekzeil zwembad is in ieder geval dat.


Bij Zwembadgigant hebben we voor de meeste zwembaden een bijpassend afdekzeil. Elk afdekzeil is iets groter dan het zwembad , zodat er een ruime overhang is aan alle zijkanten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.