donderdag 22 november 2018

Batist kassen

Kassasysteem voor Horeca, Retail, Vereniging en ZZP. BizzCloud kassa oplossing. Kwalitatieve Producten, Gratis Gelever Gemakkelijke Betaling. Met meer dan jaar kassenbouw ervaring ontwikkelen, produceren en monteren wij naast de vele nieuwe modellen ook gebruikte hobbykassen.


Het compleet bouwen en beglazen van tuincentra is onze specialiteit.

Ook het dak en gevels voorzien van nieuwe sandwich beplating is bij ons in vertrouwde handen. Wij combineren nieuwe materialen met gebruikte. Het gebruikte materiaal krijgt een tweede leven en is milieubesparend. U profiteert zo optimaal van een zeer aantrekkelijke prijs. Tuincentrum Van der Werve – Den Burg – Texel.


Wereldwijd zijn al vele tuincentra gebouwd voor diverse hoofdaannemers. Opties: – Alle profielen coaten in iedere gewenst RAL kleur. Werktafels, aluminium schappen, draadhoekjes en druivengeleiders.

Extra deuren, luchtramen en automatische. Beglazen van kassen is een vak apart. Met een ervaren team van enthousiaste medewerkers beglazen wij alle voorkomende kastypen van breedkappers tot Max-Air kassen. Tegenwoordig worden steeds meer kassen beglaasd met veiligheidsglas. Indien u meer informatie wenst, kunt u ons bellen of mailen.


U bent ook van harte welkom in onze showroom in Wateringen. Er staan diverse modellen opgesteld. Onder het genot van een kop koffie informeert John Lodewijk of Bianca Visser u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Keuze uit meer dan 2tuinkassen!


Bestel nú online via Beslist. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers en hoofdaannemers en realiseren projecten in binnen- en buitenland. Naast de bouw van breedkappers, bouwen we alle voorkomende kassen en staalconstructies.


Klanttevredenheid is ons uitgangspunt. Informeer naar de mogelijkheden. Wij verzorgen het hele traject. Bekijk meer ideeën over Kassen , Atrium en Binnentuin.


Onze eigen medewerkers bouwen in heel Nederland uw tuinsierraad op.

De bedrijven beschikken over veel kennis en zijn sterk in het bedenken van innovatieve oplossingen. Daarnaast produceren wij diverse steigermaterialen, hulp – en opslagvoorzieningen voor de opbouw en beglazingswerkzaamheden van tuinbouwkassen. Batist Aluminium Constructies.


Voor de hobbyisten en tuinliefhebbers zijn er mooie en degelijke hobbykassen en muurkassen. De huidige kassen zijn hoog en voorzien van smalle aluminium goten en daardoor moeilijk toegankelijk. Havecon kassenbouw houdt zich.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.