dinsdag 27 november 2018

Zwemles kardinge

Heeft je kind al ergens anders zwemles gehad dan kun je een afspraak maken voor een gratis voorzwemles en komt je kind niet op de wachtlijst te staan. Heeft je kind in zwembad de Parrel of het Helperzwembad zwemles gehad dan kunnen we hem of haar meestal gelijk plaatsen. We geven les volgens de licentie Zwem ABC van de NRZ. Het laagtarief is geldig in het meter bad van Kardinge op maandag tot en met vrijdag van 07.


Buiten deze tijden is het hoogtarief geldig omdat het recreatiebad dan ook toegankelijk is. Wil jij recreatief zwemmen of zwemles ? Bij Kardinge ben je altijd welkom! Het maakt niet uit of je gezellig een dagje wilt komen zwemmen of fanatiek les wilt hebben, bij Kardinge kan het allemaal.


Kardinge in Groningen biedt verscheidene zwemactiviteiten aan. De zwemles -situatie is veranderd. Voorheen werd dat verzorgd door de school tijdens schooluren. Dat doen scholen niet meer. Als ouder moet u dus zelf zorgen dat uw kind zwemles krijgt.


Zwemles is belangrijk voor uw kind. Regel dus nu de zwemlessen. Op de website van Sport0vindt u alle informatie over zwemlessen en zwemscholen. Ideaal voor een dag sporten, een actief groepsuitje, een arrangement op maat of voor een lidmaatschap. Info over zwemles volwassenen groningen.


Resultaten van zoekmachines! De openingstijden van Sportcentrum Kardinge Kardingerplein in Groningen vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Sportcentrum Kardinge - op. Jouw zwemschool voor het complete zwem-ABC en aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid. Bij ons kan uw kind leren zwemmen, of kunt u gezellig actief zijn.


We zijn een zwemvereniging, geen zwemschool. Alle activiteiten binnen de vereniging, van het geven van zwemles tot bestuurswerk worden gedaan door enthousiaste leden van de vereniging op basis van 1 vrijwilligheid. Er staat geen financiële vergoeding tegenover. Lees alles over zwemlessen.


Dat is ook niet zo gek met al dat water om ons heen. Wij starten met zwemles voor kinderen vanaf jaar. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal kinderen, in de fase van de beginselen van het zwemmen.


Ook is het mogelijk om een half uur zwemles te volgen. De watertemperatuur is ongeveer graden. Zwemschool VetCool heeft al tien jaar ervaring in de provincie Groningen met een hoog. Dinsdag dec is het zwembad GESLOTEN van: 8. Letterlijk vertaald betekent TriVia “Drie Wegen”.


De naam verwijst naar de drie belangrijke afdelingen diploma­zwemmen, water­polo en wedstrijd­zwemmen. En spreekt persoonlijke aandacht, kwaliteit en een goede sfeer u aan? Bent u op zoek naar zwemles voor uw kind? Dan bent u bij ZwemCentrum Zuidhorn aan het juiste adres!


Zwemles kardinge

Nog geen minuten afstand vanaf Groningen! Heerlijk zwemmen in het subtropische zwemba familiezwemmen of babyzwemmen. Bij Zwembad Kardinge heeft elk kind plezier!


En natuurlijk kun je hier ook je zwemdiploma halen door te zwemlessen! Klik op de roze button om naar de website te gaan voor meer informatie Hebben jullie trek gekregen na het zwemmen? A, B of C, hoe ver ben jij al?


De lessen bestaan uit spetteren, zwieren, zingen, drijven en onder water gaan. Je baby leert op deze manier kennis te maken met water. Gratis zwemmen voor kinderen die zwemles krijgen Alle kinderen die bij ons op zwemles zitten en in het bezit zijn van een geldige leskaart mogen tijdens onze openingsuren gratis vrij zwemmen. Op deze manier willen we het extra oefenen stimuleren.


Vooral voor kinderen die één keer per week zwemles hebben kan dit belangrijk zijn. Na het invullen van het formulier nemen wij z. Aan de hand hiervan kunnen we uw kind gaan inschrijven voor zwemles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.