maandag 12 november 2018

Mooie regenton

Alle regentonnen vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw regentonnen. Meerdere aanbieders online. Scherp geprijsde Regentonnen in vele formaten. Groot assortiment Regenton.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Door een regenton te gebruiken bespaar je daarom flink op water. Regenwater bevat daarnaast bijna geen kalk. Dit is beter voor je planten en je voorkomt er witte kringen op de potten mee. Door het gebruik van regentonnen wordt het riool minder belast. Hierdoor worden regentonnen in sommige gemeentes gesubsidieerd tot soms wel van de kosten.


GAMMA heeft losse kranen voor de regenton beschikbaar. Daarnaast zijn er nog enkele andere accessoires die je helpen om meer uit je regenton te halen. Denk aan een vulautomaat die je aansluit op de regenton en de regenpijp.

Zodra de regenton vol is, wordt het regenwater via de overloop niet meer naar de regenton , maar naar het riool afgevoerd. Direct meer sfeer in de tuin met dit stukje tuindecoratie. De webshop voor regentonnen kopen. Een zeer mooie kunststof regenton in houtlook met een inhoud van 2Liter.


Deze unieke regenton wordt geleverd inclusief kraan en mooi vormgegeven kunstof houtlook deksel. Een kunststof regenton met een duurzame uitstraling in houtlook is een aanwinst voor elke tuin. Houten Regenton Liter Compleet.


De deksel is voorzien van een mooi vormgegeven handvat. Ook je regenton wordt net dat beetje mooier door leuke details. Nog een bijzonder model regenton , het lijkt een bijenkorf. Maar liefst 3liter regentwater kun je erin opvangen.


Het mooie van deze houtlook regenton is dat hij een bijzondere vorm heeft en daardoor plat tegen een muur geplaatst. Mooie decoratieve kunststof regenton voor de opvang van regenwater. Ze is gemaakt uit duurzaam kunststof en ziet er net uit als een grote stenen urne.


Een prima regenton en een mooie voorraad water. Onder de slang onder de schutting door voor de moestuin en het kraantje voor de gieter. Deze ton heeft bovenin een opening met deksel van Ø cm.


Dit kleinere model is uitermate geschikt voor de kleine ruimte en kan toch nog water opvangen tot 2liter.

We hebben voor iedereen een passende oplossing. U kunt advies krijgen via telefoon, e-mail of in onze ideale fysieke winkel. Eindelijk een mooie regenton ! Gemaakt van verzinkt staal en alleen verkrijgbaar bij Extra Vert!


Deze pin is ontdekt door wietske boonstra. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Mooie regenton , goede kwaliteit, aansluiting eenvoudig en met de eerste stevige regenbui kunnen testen en dat gaat goed. Wij vullen de ton handmatig, omdat hij niet aangesloten kan worden op een regenpijp.


Ideaal als je een houten regenton mooi vindt, maar toch liever voor het kunststof materiaal kiest. Het goede nieuws is dat een regenton helemaal niet lelijk hoeft te zijn. Ze zijn best groot en dat heeft natuurlijk een hoge invloed op het uiterlijk van uw tuin. Toch zijn veel mensen daar nog niet van bewust.


Een regenton komt in verschillende vormen en maten. De wel bekende ronde regenton van hout is namelijk niet meer de enige in zijn soort. Er zijn verschillende nieuwe modellen ontwikkeld zodat er in iedere tuin wel een mooie regenton kan staan, zonder dat je wellicht door hebt dat het er een is.


Naast deze kunststof kleine regentonnen vindt u bij ons ook houten kleine regentonnen. Deze zijn niet alleen erg praktisch, ze zijn bovendien een lust voor het oog! Waarom een regenton bij Regenton.


Er zijn een aantal redenen om een regenton via Regenton. De eerste reden is gemak: wij zijn een online tuincentrum waarin u alle producten vindt die u ook in een fysieke tuincentrum zult aantreffen. Het voordeel van een kunststof regenton is dat u veel minder onderhoud heeft.


Als u een kunststof waterton in de schaduw zet, voorkomt u zowel verkleuring als algengroei. Maar kunststof regentonnen zijn ook prima te gebruiken om uw tuin er mooier uit te laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.