donderdag 29 november 2018

Zwembad west nijmegen

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Boek uw Hotel in Nijmegen online.


Op deze website vindt u informatie van uw favoriete zwembad in Nijmegen.

Maak links boven, naast het logo, een keuze voor uw favoriete zwembad in Nijmegen. Kunt u desondanks iets niet vinden? Neem dan contact met ons op! Sportfondsenbad Nijmegen - West Menu.


NIJMEGEN - Een klein zwembad in Nijmegen - West , een groot zwembad in Nijmegen -Noord. Het openluchtbad in West mag verdwijnen, zodat het Goffertbad als enige buitenbad overblijft in de Waalstad. Het ene kind is van nature een ‘waterratje’ en neemt het liefst direct een duik in het zwembad , terwijl het andere kind voorzichtig met de teentjes het water aanraakt.


Zwemles Webshop Zwemles Abonnementen Tickets.

Bij Zwemschool Henricus in Nijmegen gaan we met elk kind aan de slag. Het was een lange strijd geweest maar ook Nijmegen had met deze opening een modern zwembad , waardoor het nog beter voor de dag kan komen in de statistieken en onderzoeken naar het zwemgedrag in Nederlan waar Dr. Muntendam in zijn toespraak uitgebreid op inging. Klik hier om direct naar de webshop te gaan.


De inschrijving is pas na betaling definitief. Graag bij inschrijving uw kledingmaat doorgeven. Van dit bedrijf zijn geen openingstijden bekend. Zwembad Nijmegen - West Terug naar het overzicht. Toegangsverbod voor relschoppers zwembad West in Nijmegen.


Jongetje gereanimeerd bij zwembad West in Nijmegen. Het slachtoffer was kort daarvoor uit het water gehaald. Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk. Dé zwemvereniging van Nijmegen en omstreken!


Aqua-Novio’geeft kinderen (en volwassenen) zwemles voor het SuperSpettersdiploma, zwemvaardigheid diploma’s, snorkelen en survival. Vanaf richting Venlo: volg de Aen neem afrit Nijmegen – Dukenburg.

Bij het winkelcentrum houdt u links aan. In een zwembad kunt u voor uw plezier zwemmen of zwemlessen volgen voor een zwemdiploma. Bij een groot aantal zwembaden kunt u tegenwoordig bbb-training (oefeningen voor buik, billen en benen) volgen, babyzwemmen of zwangerschapszwemmen.


U kunt bij ons terecht voor zwemlessen voor kinderen en volwassenen, recreatief zwemmen, en natuurlijk kunt u ook uw conditie verbeteren met een van onze aquasporten. Sportcentrum West is dé sportlocatie voor Rotterdammers uit West. Hier kun je sporten en zwemmen onder één dak. In het zwembad leren de jongste buurtbewoners zwemmen. De meer ervaren zwemmers trekken banen of doen mee aan één van de groepslessen.


Het sportcentrum heeft een horeca dat voldoet aan de richtlijnen van de gezonde kantine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.