woensdag 14 november 2018

Robuuste tuinmeubelen

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! Grootste assortiment eiken tuinmeubelen. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Robuuste Tafels levert een breed scala unieke stoere tafels. Zowel uw geheel op maat handgemaakte stoere eettafel of uw direct uit voorraad leverbare robuuste eettafel hebben een zeer korte levertijd. Milieuverantwoord Ons terras- en tuinmeubilair wordt vervaardigd uit sterk en duurzaam Douglashout. Dit robuuste en onbehandelde hout kan zowel in de zomer als in de winter buiten staan. Lenton ontwerpt en produceert tuinmeubels van eerlijke Europese grondstoffen.


De meubels kenmerken zich door hun robuuste , eenvoudige en stijlvolle vormgeving. Alle meubels worden in Nederland geproduceerd. Onze collectie bestaat uit low-diningsets, loungemeubels, tuintafels en tuinbanken.

Haal de tuinmeubelen tevoorschijn, schenk een lekker drankje voor jezelf in en geniet van het mooie weer. Voortaan geniet jij in je eigen tuin van de zon en hoef je er niet meer voor naar het terras. Natuurlijk kun je de tuinmeubelen ook gewoon buiten laten staan wanneer het wat kouder is of tijdens een regenbui. Alle robuust eiken tuinmeubelen , boomstamtafels, banken en stoelen zijn dus uniek ! Niet één stuk is hetzelfde.


Om de meubels te beschermen werken we met CéPé oliën en beitsen. CéPé buitenoliën zijn gemakkelijk in gebruik en onderhoudsarm. Voor de eiken meubelen binnen hebben we bv. Grote robuuste tuintafel uit een stuk van populieren hout. Vers gezaagde boomstammen, mooie brede bladen.


Richt je tuin leuk en sfeervol in met dit prachtige robuuste tuinset! Met een showroom in Sliedrecht en Gramsbergen (Overijssel) zijn onze robuuste meubels nooit ver weg, zie hieronder de adressen en openingstijden van per locatie. Een comfortabele fauteuil of zetel is tegenwoordig bijna onmisbaar. U zult helemaal tot rust komen in één van onze relaxfauteuils.


Alles uit voorraad leverbaar! Tuinmeubelen: Vraag uw korting aan.

Het robuuste design maakt de SUNS Ovada een blikvanger in iedere tuin. De aluminium sheets over het tafelblad geven deze tuintafel een onderscheidend ontwerp. De robuuste tuin staat symbool voor het echte, stoere buitenleven.


In deze tuin zit je niet alleen in de zomer, maar leef je het hele jaar door! Door het gebruik van grote en functionele tuinmeubelen en ruwe, vaak onbewerkte materialen, krijgt deze tuin een stoere uitstraling. Echter in deze categorie is ons handelskenmerk wellicht het beste te zien.


Het werken met deze natuurlijke materialen biedt ons als bedrijf de vrijheid en creativiteit iets unieks te creëren. Deze ervaring willen wij graag met u delen. Hout zagen en bewerken is een ambacht. Die overtuiging heeft Houtzagerij de Ruiter al meer dan jaar. Hoeveel planken of balken ook over onze zaagtafel gaan, ze wijken geen splinter af.


Precisie, ‘t zit in onze vezels. Onze producten zijn puur ambachtelijk handwerk: van tuinhout tot robuuste tuinmeubelen en degelijke overkappingen. Maatwerk schuren, veranda’s, carports, luxe buitenverblijven, terras overkappingen in Noord Nederland.


Unieke Houten Decoratie voor in huis en leverancier voor workshops en winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.