vrijdag 23 november 2018

Gazon beregening

Advies voor gazon beregening aanleggen? Ontdek ons beregeningsassortiment op wildkamp. Wildkamp is uw beregeningsspecialist. Koop online of laat u adviseren. Alle tuinartikelen shop je online.

De beste keuze tegen lage prijzen! Zelf eenvoudig een beregening aan leggen. Deze start set is bedoeld voor de doe het zelver die een beregening wil aanleggen met een kleine pomp of op waterleiding.


Bij dunne waterleiding of onvoldoende druk word geadviseerd de set te splitsen in maal sproeiers die na elkaar sproeien. Uw gazon beregenen moet u doen zodra u verschijnselen ziet, maar voorkomen kan ook en is natuurlijk beter. Bij temperaturen boven de graden dient u het gazon twee tot drie keer per week water te geven.


Hoe warmer het weer, hoe hoger de frequentie van het beregenen. Tip: Het gazon beregenen doen we overigens ook na een bemesting!

Als de nieuwe haag of heg bijvoorbeeld langs een gazon komt te liggen waar al beregening is of als u van plan bent dit te installeren, dan kunt u meeberegenen. In feite is dit eenvoudig. Het enige wat gedaan moet worden, is de sproeiers goed positioneren, zodat de straal de wortels kan bereiken. De juiste bewatering is essentieel om uw planten en uw gazon groen en gezond te houden.


GARDENA heeft alles wat u nodig heeft voor de juiste besproeiing van uw tuin. Wilt u tuinberegening laten plaatsen door ervaren specialisten? Gras en Groen Tuinberegening legt uw beregeningssysteem snel aan en tegen scherpe prijzen! Beregening vindt misschien wel plaats op meer plekken dan je zou verwachten. Denk hierbij naast tuinen aan, sportvelden, paardenbakken, golfbanen, tuinbouw en landbouw.


In iedere situatie moet er rekening gehouden worden met andere aspecten. Optimale beregening van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van geavanceerde beregeningssystemen. Elke tuin, klein of groot, heeft water nodig om te groeien en te bloeien.


Een beregening installeren: hoe ga je tewerk? Kan ik zelf mijn eigen beregening aanleggen? Het feitelijke materiaal dat je gebruikt om een beregening van een moestuin, gazon of groot veld aan te leggen verschilt sterk, de nodige hoeveelheid water, de manier waarop het aangebracht wordt, de frequentie.

Een gazon herstelt zich dus meestal vanzelf. Desondanks houdt niemand van een vergeelde of roestige grasmat en is beregenen aangewezen. Wanneer moet er beregend worden ? Gazons hebben bijna uitsluitend tijdens de hoogzomer (juli-augustus) echt last van droogte, dit vooral als het al een week of langer niet meer geregend heeft. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem.


De specialisten van grasproducten. Het voordeel van beregening in zones is dat als de voortuin wordt besproei u in uw achtertuin op het terras rustig een boek kunt lezen. Op het moment dat u naar binnen gaat, zet u de sproeiers van de achtertuin aan. U heeft er verder geen omkijken naar. Voordat je een gazon aanlegt, moet je eerst bedenken of je een ondergronds sproeisysteem wilt aanleggen.


Kijk bij het artikel gazon sproeien om te lezen wanneer je moet sproeien. Vervolgens tekenen we de paden en terrassen in. Zodra ook alle beplanting en het gazon zijn ingetekend.


Denk eraan dat echt elk stukje groen in de tuin bereikt dient te worden, en zeker het gazon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.