vrijdag 30 november 2018

Houten picknicktafel ikea

Uitsluitend aanbevolen voor buiten. Het delen van deze pagina betekent dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van IKEA : Inter IKEA Services B. De luxe houten picknicktafels zijn uitgevoerd met extra brede poten en dwarsbalken waardoor ze een stoer uiterlijk hebben. De Economy picknickbanken zijn voorzien van opklapbare zittingen.


Voor alle rechte houten picknickbanken zijn comfortabele rugleuningen beschikbaar, een aanrader, zeker als je houdt van lekker lang zitten. Wenst u echter de duurzaamheid van uw product nog te verlengen, dan verwijzen we naar extra manieren om uw houten tuinmeubel te beschermen: namelijk a) afscherming met een beschermhoes, b) instrijken met RESTOL Houtolie.

Op de productfiche kunt u telkens nalezen of het betreffende product al dan niet behandeld (lees: onder druk geïmpregneerd is). Zidzed picknicktafel is een prachtige houten picknicktafel waar de kinderen heerlijk en gezellig kunnen picknicken. Deze set wordt standaard geleverd met tafeltje en bankjes Specificaties - Tafel: 4x 3x 450mm - Bankje: 4x 2x 251mm - 1 FSC houtsoort - Aziatisch cederhout, genaamd Cunninghemia lanceolata. Houten picknicktafel kopen, lees onderstaande tips: Let op bladdikte.


Let op houtsoort, onbehandeld lariks, Geïmpregneerd hout of duurzaam hardhout. Hardhout heeft een levensduur van ruim jaar, onbehandeld lariks en Geïmpregneerd hout van circa jaar. Zoekt een handige opklaptafel voor buiten? Een genot voor het hele gezin of het bedrijf.


Picknicktafel Geïmpregneerd hout met opklapbare banken 1x cm.

De biertafels en andere tuinsets met tafel en twee losse banken, zijn een echte aanrader wanneer je de vastzittende banken een nadeel van een picknicktafel vindt of kies voor een gewone tuinset. Niet slepen met jouw picknicktafel. Een picknicktafel of tuintafel met losse banken is niet handig om zelf naar huis te slepen. Te koop: houten picknicktafel met zitbanken. Gebruikt maar met een likje beits weer zo goed als nieuw.


Ideaal dus voor de picknicktafel -shoppers die nog niet exact weten welk model het beste past in de tuin, of het meeste zitcomfort biedt! Bent u op zoek naar een exclusieve picknicktafel ? Wil je bij GAMMA een picknicktafel kopen, dan nodigen wij je van harte uit ons aanbod in een bouwmarkt bij jou in de buurt te bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk online je picknicktafel te bestellen.


Waar voldoet een goede picknicktafel aan? Levensduur houten picknicktafel verlengen. Ongetwijfeld wil je jarenlang plezier hebben van jouw houten picknicktafel , daarom raden we je aan om het meubelstuk na afloop van het zomerseizoen onder een beschutting te plaatsen. Een andere optie is om het af te dekken met een tuinhoes.


De picknicktafel naar binnen verplaatsen kan ook. Deze picknicktafel is speciaal gemaakt voor kinderen en past vrijwel in iedere tuin. Wil je je picknicktafel een leuk kleurtje geven? Maten Het tuinmeubel is centimeter hoog, centimeter breed en centimeter diep. Meer informatie Bekijk deze pin en meer op Nieuw Speelgoed en woonartikelen (New Toys) van Speelgoed en Familie.


Bij het aanschaffen van een picknicktafel is het belangrijk dat je bepaalt met hoeveel personen je er aan wilt zitten.

Zo zijn er grote picknicktafels (tot personen) maar ook kleinere (tot personen). Als de picknicktafel in de zon staat is het fijn als de tafel een parasolgat heeft. Zo kan je beschut genieten van het mooie weer.


Kinder picknicktafels AL VANAF euro! Verder is de tafel prima overschilderbaar. Het blad is 1x 70cm en de plankdikte is 28mm. De tafel is in zijn geheel 1x 150cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.