dinsdag 13 november 2018

Graszoden deurne

Levering in heel Nederland. Graszoden Professioneel Aanleggen? Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Wij als bedrijf zijn gespecialiseerd in het aanleggen van graszoden.

De gemeente Deurne valt ook onder ons werkgebied. WIVO Deurne en WIVO Grashoek bieden een breed scala aan diensten en leveren vrijwel alle daarvoor benodigde producten en onderdelen. Daarnaast vindt je in onze showroom en magazijn te Deurne een zeer uitgebreid pakket aan producten.


SWINKELS GRASZODEN HOGE KWALITEIT HOOG IN HET VAANDEL. Elke dag zijn we met veel zorg en aandacht bezig met onze graszoden om ervoor te zorgen dat we, elk jaar weer. Liever u graszoden in Deurne laten leggen door de specialist?


De aanleg van een gazon kan met grasmatten binnen één dag worden aangeleg ook bij u in Deurne. In maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat.

Wilt u een nieuw gazon met graszoden , maar kunt u de graszoden bij u in Deurne niet zelf leggen? Selecteer dan één van de bedrijven onderaan deze pagina. Er zijn diverse bedrijven die de graszoden bij u in Deurne professioneel aan komen leggen. Zij zorgen er dan voor dat de ondergrond wordt belucht, bemest en.


Wanneer u graszoden wilt laten leggen in Deurne of omgeving. Dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij garanderen u van een gazon met de mooiste graszoden zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Tuin en Gras is de partij die dit graag voor u komt leveren en leggen.


Bent u op zoek naar een leverancier van graszoden in Deurne ? Als u ergens naar op zoek bent wilt u daar liever niet te lang op wachten. De graszoden kunnen in het tuincentrum besteld worden voor woensdag. De betaling dient te gebeuren bij bestelling.


Bij thuisbezorging worden de graszoden op de stoep voor de deur geleverd op een wegwerppallet. Grasmatten zijn elke zaterdag beschikbaar voor afhaling. U kunt via deze website heel gemakkelijk zelf en online uw graszoden bestellen. Waneer u via bestelformulier uw naam, adresgegevens, vierkante meters en de dag van afhalen of bezorgen invoert, dan regelen wij de rest!


Heeft u vragen en besteld u toch liever via de telefoon, dat is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Alle werkzaamheden worden in eigenbeheer uitgevoer ook in de omgeving van Deurne. Vraag direct een Offerte aan. Neem nu contact op voor een offerte! Wat heeft basisschool de Kring een enorm groot speelterrein voor haar leerlingen!


Helaas was het inzaaien van het gazon wat minder succesvol. Met het einde van de schoolvakantie de hoogste tijd om met een oplossing te komen! Dat wij onze graszoden prijzen zo laag kunnen houden, komt omdat wij het gras zelf telen. Sinds een paar jaar verkopen we graszoden ook online.


Nederland en België zijn al aangelegd met graszoden gekocht op internet. Uiteraard kunt u de graszoden ook afhalen bij de kwekerij in Maren-Kessel. Wilt u de graszoden zelf naar Helmond vervoeren, dan betaalt u slechts v. De zoden worden dan voor u ingeladen.


Wanneer er grotere hoeveelheden graszoden door u zelf naar Helmond vervoerd worden is eventuele korting uiteraard bespreekbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.