dinsdag 20 november 2018

Barbecuen in de winter

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment barbecues. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!


Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel.

Specialistisch advies nodig? Vakantie voor het hele gezin direct aan de skipiste in St. Net als op elk goed feestje zul je zien dat daar waar gekookt wordt de meeste gezelligheid is. Recept ideeën Typische barbecue gerechten als grillworst, steak en satés passen net zo goed bij een winter BBQ als bij een zomer BBQ.


In de winter kun je ook gebruik maken van vlees van het seizoen zoals zoals eendenborst of hert. Wij hebben het afgelopen winter zelfs als bedrijfsuitje gedaan. Barbecuen in de winter is het leukste wat er is!


Op het terras een grote bbq neergezet, in de kantine de tafel mooi opgemaakt en drie mannen waren de sjaak om buiten het barbecue vlees te staan garen haha! Voor de rest hebben wij liever sneeuw dan regen.

Als de sneeuw smelt en later aanvriest heb je een prachtige ijsbaan rond je barbecue. Het wordt vroeger donker in de winter dus moet je ervoor zorgen dat je goed licht hebt bij je barbecue. Zorg voor voldoende licht. Dit is een gietijzeren pan of schaal boven een vuur, waar je kolen op kunt leggen.


Hierdoor wordt de pan zowel van boven als van onderen verwarmd en zal dus ook weinig last hebben van de buitentemperatuur. Komen er baby’s mee, zorg dan zeker voor een warme locatie waar de baby in de maxi-cosi of draagmand kan slapen. Om een BBQ in de winter te laten slagen, is het belangrijk dat je erop let dat er een aantal zaken anders geregeld moeten worden dan bij een zomerse barbecue.


Winterse barbecue gerechten. Door de gerechten van de BBQ af te stemmen op de winter. Dat barbecuen ook in de winter (of met kerst!) een fantastisch idee is, bewijst Jord Althuizen van Smokey Goodness met zijn nieuwste boek. Van een 5-gangen kerstmenu op de barbecue tot aan deze roasted truffel-notencourgettes. Steeds meer mensen ontdekken de gemoedelijke sfeer die een winter bbq met zich meebrengt.


Hoe romantisch is grillen in de sneeuw? Hier lees je een paar goede tips om je winter bbq tot een perfect feestje te maken. Een afsluitbare bbq is ideaal in de winter omdat deze zijn warmte kan vasthouden. Wij geven je in dit blog heerlijke winter BBQ recepten waarbij iedereen zijn of haar vingers aflikt. Een winterse barbecue gaat vaak net even anders dan de zomervariant.


Bij winter BBQ recepten denk ik dan ook gelijk aan een slinger BBQ of een Oklahoma Joe die lekker staat te roken. De basics van een winter BBQ.

Het op het moment zacht voor de tijd van het jaar, maar sowieso hoeft lekker barbecuen zich niet te beperken tot de zomer. Nodig wat vrienden uit, ga onder een tent of luifel zitten, warm aankleden met eventueel een vuurkorf erbij, en grillen maar. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Trek dit door naar de producten die je gebruikt en nuttigt.


Creëer bijvoorbeeld sfeer door kaarsen, fakkels en misschien zelfs een vuurkorf. Leg wat dekens klaar op de stoelen en richt je op eten dat bij de winter hoort. Tijdens het aansteken van de barbecue is een kopje erwtensoep een uitstekend voorgerecht met een extra winters tintje. Sfeerverlichting en werklicht voor de barbecue.


Er zijn culinaire winter opties genoeg voor een geslaagde winterbarbecue. Wij verzorgen op aanvraag voor jou en je gasten de winterbarbecue in jouw tuin. Mensen halen in de winter steeds meer de barbecue uit de garage.


Hoe gaat de cateraar hier mee om? De nieuwsredactie sprak met cateraar Koen Adriaens over de. Zoals we al eerder schreven, je kunt veel meer bereiden op de barbecue dan vlees of vis. Ook bijvoorbeeld groente, fruit of aardappels kun je heerlijk bereiden met een barbecue. In de winter ga je natuurlijk niet uren barbecueën, maar je kunt wel een heerlijke maaltijd bereiden.


Als het een keer lekker weer is, pakken we hem allemaal weer uit de schuur: de barbecue. Maar wist je dat je ook gewoon kunt barbecuen in de winter ? De winter BBQ is helemaal hip en je ziet het dan ook steeds vaker voorbij komen. Op een koude dag met z’n allen rond de vuurkorf zitten, gezellig glühwein drinken en lekker eten erbij. Peter de Clercq: Het zou jammer zijn enkel in de zomer van de smaak van geroosterde vis, vlees of groenten te genieten. Zelfs voor het kerstmaal leent het.


Houd er rekening mee dat de barbecue veel hitte produceert. Het plaatsen van een barbecue in een (kleine) overdekte ruimte is niet altijd de verstandigste keuze. Door vooraf goed na te denken over de mogelijke scenario’s, kun je voorkomen dat je de barbecue nog op het laatste moment moet afzeggen. Bij Partyservice Versluis krijgt u uitsluitend de beste etenswaren: luxe vleesproducten, verse vis en de lekkerste groente.


U kunt bij ons ook het non-food regelen, zoals natuurlijk terrasheaters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.