maandag 19 november 2018

Post en rail hekwerk

Post en rail hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Boek de voordeligste vakantie naar Post! Vergelijk prijzen en bespaar op jouw vakantie naar Oostenrijk. Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen.


Post en rail hekwerk

Post en Rail is een zeer robuust en duurzaam hekwerk. Het hek word opgebouwd uit stevige palen ( post ) waartussen d. Zowel de palen als de liggers zijn vervaardigd uit het zeer duurzame hout van de tamme kastanje. Het kan probleemloos langdurig onbehandeld buiten gebruikt worden. Er zijn verschillende varianten leverbaar. Het is een zeer robuust en duurzaam hekwerk , waardoor het prima te gebruiken is als hekwerk voor paarden.


Maar ook voor een landelijke uitstraling van uw tuin- of erfafscheiding biedt dit een prachtige oplossing. Het kastanje hekwerk wordt vaak gebruikt voor paarden, koeien en ander vee dat in een weiland staat. Paarden houden niet van kastanje en de kans dat ze het kapot bijten, is daardoor klein. Post and rail is leverbaar met gekloofde, bezaagde en met ronde liggers. Engelse landschap niet meer weg te denken.


De taaiheid en natuurlijke duurzaamheid van het kastanjehout biedt de eigenaar vele jaren onderhoudsvrij plezier. Deze worden per stuk verkocht. De rails , ook wel liggers of dwarsliggers genoem hebben een lengte van ca. De kastanjehouten Post , ook wel staander of hoekpaal.


Kastanje staanders of hoekpalen. Hekwerken met of zonder gaas, tuinhekken, schuttingen en landhekken van duurzaam eikenhout of kastanjehout. Bij WintersportBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie!


Post en rail hekwerk

Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bestel direct je schutting online! De rail is ongeveer 2centimeter lang, maar doordat hij aan twee kanten gedeeltelijk in de post (staander) wordt gestoken, is de effectieve lengte 2centimeter. Een post en rail hekwerk van Lands End is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk de liggers of liggers.


Bij Intergard adviseren wij u graag hierover. Omdat het hout rond is geschuur komen er geen splinters vrij. De omheining wordt met de hand vervaardigd van kastanje hout, is bijzonder duurzaam en onderhoudsvrij. Het hekwerk bestaat uit stevige kastanje palen ( post ). De gekloofde en geschilde staanders en liggers worden door middel van een pen-gatverbinding tot een rustieke omheining gecombineerd. Hier komt geen enkele schroef aan te pas.


De hekken worden bij voorkeur gemaakt van kastanjehout of eikenhout. De Hekkerij levert bijpassende kastanje houten of eiken palen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.