donderdag 15 november 2018

Tafelbladen horeca

Kies het tafelblad voor uw horeca - diverse modellen en materialen, bestel snel! Opzoek naar bar inrichting? Op zoek naar terrasmeubilair? Ga goed het seizoen in, bestel nu!


VEGA heeft een breed assortiment!

Vega Direct heeft een groot aanbod! Vind terras tafelbladen als je nu zoekt. Deze tafelbladen voor binnen hebben meestal een toplaag van melamine, een sterk materiaal, dat bestand is tegen warmte en water. Ze zijn verkrijgbaar in veel kleuren en prints. Zo bepaal je zelf de sfeer en de uitstraling van je café, restaurant of lunchroom.


Daarnaast moeten deze tafelbladen ook makkelijk zijn in onderhoud en mooi ogen voor de klant. Tafelbladen maken een belangrijk deel uit van uw interieur.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in het assortiment. Van houten tafelbladen tot gekleurde tafelbladen en van vierkante varianten tot rechthoekige en ronde modellen. Bekijk onze collectie online.


Heeft u kwalitatief hoogwaardige tafelbladen nodig voor uw horecazaak? De tafelbladen in onze outlet zijn verkrijgbaar in vier modellen: recht, ron ovaal en vierkant. Ook kun je bij ons terecht voor diverse formaten boomstamtafels met grillige rand en natuurlijke kleurschakeringen. NL levert tafelbladen in een groot aantal formaten uit voorraad. Maar je eigen maat is natuurlijk ook mogelijk.


Het enige wat u hoeft te doen is er een natte microvezeldoek overheen halen. Naast esthetische eigenschappen is het van belang dat horeca tafelbladen sterk, hygiënisch en krasbestendig zijn. Er is keuze uit verschillende merken en materialen. Werzalit tafelbladen zijn bij uitstek geschikt voor het terras terwijl melamine of HPL tafelbladen juist weer alleen geschikt zijn voor binnen gebruik. Bij Euroseat vindt u een keur aan tafelbladen.


De meest uitgebreide collectie treft u aan bij de grootste gebruikte horecameubilair outlet van Europa. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan verschillende stijlen tafelbladen die verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

U wilt zich natuurlijk van uw beste kant laten zien en onze horeca terras tafelbladen helpen hierbij! Meubelen voor uw horecazaak kiest u bij horeca center. Horeca tafelbladen bestellen op Gastroloods.


Als u op zoek bent naar tafelbladen dan bent u bij Gastroloods. Nederland en België met het grootste horeca assortiment. Met meer dan jaar ervaring geven wij het juiste advies en functioneren wij al jaren als vaste groothandel voor onze klanten in verschillende segmenten. Als horecagroothandel leveren wij ook tafelbladen. Deze leveren wij volledig op maat en helemaal naar uw smaak.


Bent u op zoek naar duurzame horecatafelbladen? Wij weten wat duurzaamheid in de horeca betekend. Daarom hebben wij in ons assortiment veel keuze uit duurzame en mooie.


Welkom op deze pagina tafelbladen. Hier kunt u alle tafelbladen vinden, zonder tafelpoten. Wij verkopen voordelige tafelbladen van goede kwaliteit.


Of u nou op zoek bent naar een rond tafelblad , een vierkant tafelblad of een rechthoekig tafelblad , wij hebben het voor u. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, afmetingen, materialen en dessins. We bieden u tafelbladen in verschillende materialen: Werzalit, hout, fineer, Melamine en HPL. De meeste tafelbladen zijn geschikt voor binnen en buiten, andere alleen voor binnen. Zon, regen, as, zuur en vet, tafelbladen in de horeca krijgen nogal wat te verduren.


Het gladde, gesloten oppervlak van Werzalit tafelbladen is gemakkelijk te reinigen en voldoet aan de hygiënische eisen in de professionele gastronomie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.